Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Ønsker at kjæresten utfordrer meg ute blant fol (ber meg bruke buttplug ute osv)

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg tenner så sinnsykt på å la noen bestemme / utfordre meg. Ønsker å ta dette opp med samboer, men jeg er litt sjenert. Jeg synes det hadde vært sinnsykt pirrende å få ulike, uventete oppgaver innimellom. F.eks når vi er ute blant folk. F.eks at han visker meg i øret bestemt "ta av deg trusen og gi den til meg" mens vi sitter på restaurant. Eller at jeg får beskjed om å ta i en liten buttplug før vi går ut. Eller feks bruker vibrator med fjernstyring osv. 

Hvordan kan jeg ta dette opp?

Anonymkode: 66b32...52a

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Neste gang han bruker ting på deg, kan du si dette var deilig, jeg tror du må dytte den inn i meg, når vi skal ut og spise neste gang, nei du må gjør det 😊 og jeg skal ikke si nei når du spør. Lover.

Anonymkode: c25c4...180

Share this post


Link to post
Share on other sites
MuffinStud

Kanskje lese over russeknuter eller noe slikt. Da blir fort samtalen "hva ville DU gjort"? Og da er man fort i gang hvis han ikke tror på deg. Da kan du jo også fort lodde stemningen om han synes det er spennende at jenter gjør slikt og evt deg.

Hvis dealen ligger at til å få han også litt utpå glattisen, så blir han sikkert bare lettet over at han slipper unna hvis han bare finner litt vågale ting til deg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
fitteslikker

Jeg foreslår at du slik venninnen min gjorde, tar første initiativet selv.
En lørdagskveld vi ikke hadde noe spesielt fore, sa hun: «jeg kjeder meg. La oss gjøre noe litt «forbudt» sammen» å smilte lurt.  Ikledd nettingstrømper, høyhælte sko, et kort stramt skinnskjørt og en gjennomsiktig topp og en vinflaske i hånden, dro hun meg ned på Majorstuen stasjon. På veien ned sa hun «jeg er truseløs»  Inne på  T – banen i retning Holmenkollen satte jeg meg på motsatt side fire benkerader foran henne. På Besserud stasjon kom det inn en mann i omtrent vår alder og satte seg helt perfekt midt i mellom oss, to rader ovenfor  for henne. Etter å ha fanget hans interesse, skilte hun bena godt fra hverandre og skjøv underlivet frem. Den stakkars mannen kunne ikke unngå å se den blottede fitta hennes. Som han stirret! Han klarte ikke å dra vekk blikket. Når bulen i busene hans var et faktum, reiste jeg meg opp og gikk smilende i mot henne. Vel fremme stilte jeg meg i mellom lårene hennes og begynte å kline med henne. Etter en liten stund, ga hun hann blikket som sa: sorry det er mannen min og jeg dama hans. Rød som en tomat i ansiktet, gikk han av på neste stasjon. Heldigvis fordi vi var blitt superkåte begge to var Frognerseteren like rundt hjørne. Der velte vi av trikken og fortett oss inn i skauen.....resten kan man vel tenke seg selv.
Med andre ord en svært vellykket lørdagskveld!

For å  roe det hele ned. Tar du det første initiativet å gjør noe tilsarende, blir han garantert med på å planlegge den neste sex leken deres i «full offentlighet». Etterhvert som dere har prøvd det ut sammen, oppfordrer du han til å klekke ut de opphissende situasjonene alene. Det vil si å  få deg til  gjøre ting du aldri hadd drømt om!! 
En ting er sikkert: som meg og min venninnen kommer dere til å få utrolig mye deilig sex ut av det!!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...