Jump to content
Sign in to follow this  
_marielle_

Festeblødning?

Recommended Posts

_marielle_

Vi prøver på barn nummer to, første har akkurat fylt to år. Og jeg begynner å bli passe frustrert og lure på om noe er galt. Første barn er altså født i mai 2017, og jeg fikk ikke tilbake mensen før september 2018, over tre måneder etter jeg sluttet å amme. Syklusen har siden da vært ustabil, variert mellom 25 og 36 dager, men flest lange sykluser. Jeg har ingen tegn på når EL er, ikke noe slim eller stikninger.

 

Denne syklusen har jeg testa for eggløsning fra syklusdag 10, med positive test dag 21 (og blinkende smilyfjes tre dager før). Vi hadde sex tre dager før, dagen før og samme dag som positiv test. Nå, på syklusdag 28 har jeg begynt å spotte, rødt blod. Festeblødning? Eller en ekstremt kort lutealfase? Jeg har ingen symptomer på noe som helst, til vanlig får jeg en del kviser før mensen, men nå er huden min helt fin. Litt murringer i underlivet nå, men det kan hende det er innbilning.

 

Noen som har opplevd blødning rundt 7 dpo og vært gravide?

 

Min andre tanke er jo at dette er mensen, og at jeg har defekt lutealfase. Er det i så fall noe jeg kan ta opp med legen? Eller må vi aktivt prøve et helt år før det eventuelt kan behandles?

 

Forrige barn satt på pp5, og da var lutealfasen min rundt 11 dager og syklusen mye mer stabil (31-33 dager). Jeg er forøvrig 31 år.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

BEE868B8-33D7-485A-8C17-C0CB921FF248.jpeg

Anonymkode: babe9...968

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...