Gå til innhold

Hvorfor er vi nordmenn så utrolig naive og dumme!!!


Gjest Ukjent7

Hvor fornøyd er du med politikerne?   

9 stemmer

  1. 1. Hvor fornøyd er du med politikerne?

    • Ja
      0
    • Nei
      9


Anbefalte innlegg

Gjest Ukjent7

Vi lever i ett av verdens rikeste land!

Men alle avgiftene ødelegger og skaper ett klasseskille uten like. 

Hvorfor følger Norge EU, men kun på det som gir staten penger i kassa, og ikke for folkets beste! 

Feks, stør det skrevet i EU S lover= bygges det bomvei , så skal det være ett gratis alternativ på samme strekning. 

Avgifter og toll på mat, klær og andre ting. 

 

Hvorfor aksepterer vi at mdg sitter i regjering? De er verre en svartedauen. Pest som burde vært fjernet. Mdg hu pip pip pip kjerringa, stengte Oslo for diesel biler ca 3 år siden. Men rapporten var bygget på løgn, de tallene som ble lagt frem kom fra noe helt annet. Hvorfor ble ingen stilt ansvarlig og måtte ryke og reise? 

trærne i Oslo har det vondt, så de skal bruke flere mill, på og fjerne de.

Stenger Oslo for biler, butikkene sliter, og arbeidsplasser ryker. 

Hvor i alledager kom dette møkka partiet fra? 

 

Bomringer bygges det mer av nå enn før, det var ikke planen til de blå! 

 

Sykehus og helsetilbud spares det inn på. Skal ikke Norge passe på oss? 

 

Innvandrere får alt de peker på, har det bedre enn oss ekte nordmenn. 

De får rente via husbanken på rundt 1.5 prosent, på boliglån. Dekket utdanning vi må betale selv, feks buss/lastebil  

100 000 kr ca koster det. Og mange av de vil ikke, men nav bare kaster pengene etter dem! 

 

Om vi nordmenn sliter med nav(andre etater), så må vi på tv2 hjelper deg, før man får hjelp, 

 

hvor i f er rettferdigheten i dette landet! 

 

Dere kan bare gi f i å kaste ut rassist kortet! Flertall av Norges befolkning føler seg ikke trygge i sitt eget land pga utlendinger. 

Kriminaliteten står flest utlendinger bak. Oppførsel og respekt finnes ikke blant de! 

 

Montebello nektet flyktninger og komme dit, og Montebello fikk viljen sin. Hvorfor? Pga pengesterke folk! Men hvorfor skal vi vanlige få de rundt oss! Send alle hjem. Hvorfor skal Norge akseptere at det blir snyltet på velferdsstaten! 

Mest utakknemlige folkene kommer til Norge, pga de vet at Norge er det dummeste landet i hele Europa! 

 

Hadde gen. som kriget for landet vist hva som skulle skje med Norge , så hadde de latt tyskerne brent landet vårt! 

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Privatbruker

Det er lov å være uenig i mange ting, tro meg det er jeg også. men hællemåne, det er en gave å være født i Norge! Tenk på andre land med mye større klasseskiller, krig, kvinner uten rettigheter, menneskehandel, narkotikamafia, fattigdom, null utdanningsmuligheter and the list goes on.. Vi må åpne øynene og sette pris på det vi har. For vi bør være EVIG takknemlig for å bo i dette landet! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skandinavere har aldri opplevd innvandring av andre raser. Derfor har vi ikke lært konsekvensene som denne innvandringen kan forårsake. Vi har rett og slett ikke lært å være redd, og vi tror det beste om alle, da vi tror at alle er like og har samme verdier og er like snille som oss.

Når vi mennesker setter våre ben på en øde øy, hvor da de innfødte dyrene aldri har sett et menneske før, så er det dyret nysgjerrig og kommer nærme oss, fordi det dyret ikke har lært seg å være redd oss. Dyret er da naivt, og eier ikke fryktfølelsen for oss. Da er det også gjerne slik at dyret blir drept og spist, av oss, fordi dens instinkter ikke har tilpasset seg og lært seg å være redd oss. Den forstår ikke at vi mennesker, som den da aldri har erfart før, kan være forbundet med fare.

Dyrene i norsk fauna, har lært seg å være redd mennesker, i hovedsak, og dem instinktivt stikker av når dem ser oss. Dem vet da at mennesker er forbundet med fare, da vi har jaktet på dem og spist dem før, noe vi fortsatt gjør med mange dyr.

Slik er det med menneskene i skandinavia. Vi har ikke instinktivt lært oss å forstå at ikke alle er like snill som oss, da vi ikke har opplevd slik innvandring før. Da blir vi også utnyttet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

EØS avtalen Norge signerte og ratifiserte i 1994 ble signert i et ledd for å bli en del av EU's fire friheter, i en av de fire friheter sørger Norge for arbeidskraft. Noe som var hovedpunktene til signeringen, Norge behøvde arbeidskraften. 

Det du ser nå at Norge utelukkende godtar hver enkelt direktiv er i grunn frykt for at EU vil lukke døren for arbeidsinnvandringen til Norge, men det i seg selv er jo bare tull. Norge mottar arbeidskraft fra dem som ønsker å arbeide i Norge, ikke på grunn av EØS men på grunn av arbeidsledigheten i Norge som er utrolig lav.

Nordmenn er nok ikke så utrolig naive som du tror men at de trenger en oppvekking er klart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 hours ago, Privatbruker said:

Det er lov å være uenig i mange ting, tro meg det er jeg også. men hællemåne, det er en gave å være født i Norge! Tenk på andre land med mye større klasseskiller, krig, kvinner uten rettigheter, menneskehandel, narkotikamafia, fattigdom, null utdanningsmuligheter and the list goes on.. Vi må åpne øynene og sette pris på det vi har. For vi bør være EVIG takknemlig for å bo i dette landet! 

Det blir som å si at siden vi har en skål med ris hver dag så skal vi bare sitte oss ned å være fornøyd. Ser du ikke all korrupsjon som skjer i vårt eget land? Likestilling??? Det finnes ikke. Ta vare på fattige og syke??? Nei de er fattige og syke selvforskyld ifølge politikerene og mesteparten av folket!! Er helt galematias dette her.. du kan gjerne si man er heldig som bor i Norge, men ikke kom her å si vi bor i paradis, for det er nærmere helvete med måten vi deler godene. Ja mange andre land henger bak selv Norge på endel områder, men de blir ikke styrt og kontrollert så mye av staten heller. I Norge skal alle være like, bare at de fattige skal blir fattigere og de rike skal blir rikere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...