Gå til innhold

Fint vær og baby


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hva gjør man når det er strålende sol og varmt når man er hjemme i permisjon med baby? Han er bare 3 mnder gammel og ikke glad i å ligge i vogn når han ikke skal sove. Vil jo ikke sitte inne i dette fine været, men har ikke terasse eller barselgruppe eller venninner med barn.. 🤪 hva gjør dere? 

Anonymkode: 7da86...740

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lenge siden jeg hadde baby da, men tur med vogn eller bæresele/sjal, gjerne kjøre eller ta bussen et sted og gå der så man får litt variasjon. Om det går så kan dere gå og kjøpe noe mat og invitere mannen/pappa på lunch i en park. Ha med teppe så kan baby ligge og sprelle på gresset. Besøke bestemor eller andre dere kjenner som er hjemme på dagen. Om du har lyst til å bli kjent med andre så kan dere dra i åpen barnehage selv om barnet er litt lite. Kommunen eller dnt pleier ofte å ha trilleturer som du kan bli med på. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta mi var 3-4 mnd under den grusomme varme sommeren vi hadde i fjor. Hun hatet vogn, og vi hadde ingen hage/terasse da vi var midt oppi renovering av hus. Vi satt inne i aircondition, kjørte mye bil og var generelt mye på besøk hjemme hos folk. Var nesten ikke ute i sola i fjor faktisk 😂

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi trillet tur mens han sov, ellers var vi mest inne med varmepumpen i kjølemldus.

Anonymkode: 69ce3...90e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dra ut til nærmeste park, skog,mark, finn et sted i skyggen og legg ut teppe på bakken som baby kan rulle rundt på? Ved elv, sjø eller vann er det oftere litt friskere enn i solveggen hjemme. 

Eller dra på besøk til folk eller på barselkafé, babysang, babysvømming, barselyoga, barseltrening, åpen barnehage, babykino ol hvis du heller vil være mer aktiv og sosial. Til nøds, hvis det er uholdbart ute, dra på et kjøpesenter med air condition og ha baby i sele. 

Man blir jo sprø av å sitte inne hjemme hele dagen, så kom deg ihvertfall ut hver dag :)

Anonymkode: db8fc...040

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...