Jump to content
Sign in to follow this  
Luppa

Feilmelding fra AppleID, eller grunn til bekymring?

Recommended Posts

Luppa
Posted (edited)

Solgte min forrige iPhone for noen uker siden, var veldig nevrotisk på forhånd og dobbeltsjekket med Eplehuset hva jeg måtte gjøre med telefonen før jeg overleverte den. Logget den av AppleID/iCloud og slettet/gjennopprettet telefonen til fabrikkinnstillinger samt gav den nytt navn først (fra "Luppas iPhone" til "X"). Min nåværende telefon heter nå "Luppas iPhone".

Har nå to ganger uten at jeg kan skjønne helt hvorfor fått opp varselboks på macen om at "AppleID og telefonnummer ble lagt til i iMessage og FaceTime på en ny iPhone. Du kan ignorere denne meldingen dersom du nylig logget på Luppas iPhone". Jeg har da ikke nylig logget på telefonen på nytt.

Jeg logger på apple.com for å sjekke hvor jeg er pålogget med AppleID og det er kun på nåværende telefon og macen min. Er det da grunn til bekymring eller er det bare iMessage som tuller? Jeg får stadig også varselbokser om at jeg har "17 uleste eposter" eller "25 nye varsler på Facebook" uten at det stemmer, det er som om macen ikke henger helt med i svingene og sender meg "oppsamlingsvarsler" på epost og meldinger som er lest for lengst.

Edited by Luppa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...