Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Focacciabrød må den tas ut å avkjøles?

Recommended Posts

AnonymBruker

Holder på å lage focacciabrød i langpanne. Vanligvis tar jeg den ut av langpanna og lar den avkjøle på rist. Nå skal jeg ha med brødet til en sammenkomst. Tiden er litt knapp, så har det noe å si om den blir stående i formen eller bør den helst få noen minutter på benken før jeg drar..

Anonymkode: 98cdb...369

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

La den stå i formen og ta den med. Det går helt sikkert fint. 

Anonymkode: 419c1...852

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...