AnonymBruker Skrevet 18. mai 2019 #1 Del Skrevet 18. mai 2019 Holder på å lage focacciabrød i langpanne. Vanligvis tar jeg den ut av langpanna og lar den avkjøle på rist. Nå skal jeg ha med brødet til en sammenkomst. Tiden er litt knapp, så har det noe å si om den blir stående i formen eller bør den helst få noen minutter på benken før jeg drar.. Anonymkode: 98cdb...369 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2019 #2 Del Skrevet 20. mai 2019 La den stå i formen og ta den med. Det går helt sikkert fint. Anonymkode: 419c1...852 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå