Gå til innhold

Focacciabrød må den tas ut å avkjøles?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Holder på å lage focacciabrød i langpanne. Vanligvis tar jeg den ut av langpanna og lar den avkjøle på rist. Nå skal jeg ha med brødet til en sammenkomst. Tiden er litt knapp, så har det noe å si om den blir stående i formen eller bør den helst få noen minutter på benken før jeg drar..

Anonymkode: 98cdb...369

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

La den stå i formen og ta den med. Det går helt sikkert fint. 

Anonymkode: 419c1...852

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...