Skiftenøkkel Skrevet 23. mai 2019 #21 Del Skrevet 23. mai 2019 når det begynner å få grønne flekker.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 23. mai 2019 #22 Del Skrevet 23. mai 2019 Jeg oppbevarer brødet i kjøleskapet, der ligger det i plastpose lukket med klype. "Levetiden" på brødet er mye lenger når det ligger kaldt enn når det ligger i en brødboks på benken i romtemperatur. Da mugner det jo for et godt ord. Har enda ikke opplevd mugg på brød i kjøleskapet. Det bruker vi opp på en uke. Etter en uke kaster jeg resten (da er det stort sett bare en stor skalk igjen uansett) og kjøper nytt brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest MyzTeri Skrevet 24. mai 2019 #23 Del Skrevet 24. mai 2019 Kommer an på hvilket brød det er. Daggammelt kneipbrød er ikke godt. De fleste kjøpbrødene går i søpla på slutten av dag 2 - baker man selv kan det ligge lengre. Jeg fryser som regel ned ferdig oppskjært brød så kan jeg ta to skiver når jeg vil ha. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest MyzTeri Skrevet 24. mai 2019 #24 Del Skrevet 24. mai 2019 På 23.5.2019 den 13.23, Million skrev: Jeg oppbevarer brødet i kjøleskapet, der ligger det i plastpose lukket med klype. "Levetiden" på brødet er mye lenger når det ligger kaldt enn når det ligger i en brødboks på benken i romtemperatur. Da mugner det jo for et godt ord. Har enda ikke opplevd mugg på brød i kjøleskapet. Det bruker vi opp på en uke. Etter en uke kaster jeg resten (da er det stort sett bare en stor skalk igjen uansett) og kjøper nytt brød. Skalken er jo det beste med ett brød🤩 Når bestemor bakte brød fikk jeg alltid skalkene fra ett brød, fra begge sidene. En med smør og sukker og en med brunost😍 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 24. mai 2019 #25 Del Skrevet 24. mai 2019 Etter 2-3 dager. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2019 #26 Del Skrevet 25. mai 2019 På 14.5.2019 den 12.52, AnonymBruker skrev: Jeg blir skeptisk til å spise brød som har lagt i brødskuffen i 3 - 4 dager. Er det flere som meg her? (Pleier ofte å fryse brød til vanlig og ta opp det vi trenger) Anonymkode: 24b7d...2a6 Når det har mugg. Brød blir for gammelt til å spises veldig synlig. Ingen mugg = helt ok brød. Og oppbevares brød ordentlig så tørker det ut før det får mugg. Men jeg spiser det kun kaldt første dagen, altså. Dag to er det rista brød eller bruchetta. Dag 3 og utover er det french toast eller dynking i saus/suppe/salat etc som gjelder. Anonymkode: c8c77...cb5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2019 #27 Del Skrevet 25. mai 2019 På 14.5.2019 den 12.52, AnonymBruker skrev: Jeg blir skeptisk til å spise brød som har lagt i brødskuffen i 3 - 4 dager. Er det flere som meg her? (Pleier ofte å fryse brød til vanlig og ta opp det vi trenger) Anonymkode: 24b7d...2a6 Jeg kaster det om det er mugg der. Har ingen dagsbegrensninger. Rister det om det er litt tørt. Og fryser ned slik du gjør til vanlig. Anonymkode: 26b85...4c5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2019 #28 Del Skrevet 25. mai 2019 Hadde en kollega som mente brøde var tørt og gammelt om det ble hentet kl 8 om morgenen på bakern og servert til lunsj kl 11.30. Det var i lukket pose hele tiden. Selv mener jeg 3-4 dager. Kommer an på type brød. Anonymkode: 53296...766 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ariana807 Skrevet 25. mai 2019 #29 Del Skrevet 25. mai 2019 Når de begynner å vokse mugg på brødet, ja da er det gammelt 😂 Coop sitt «kystbrød» holder såpass lenge konsistensmessig, godt og mykt i en uke, men da sniker muggen seg innpå 😂 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest #Rasshøl Skrevet 25. mai 2019 #30 Del Skrevet 25. mai 2019 Når det har ligget 3 dager på benken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilla89 Skrevet 25. mai 2019 #31 Del Skrevet 25. mai 2019 Finnes ikke bekymret for å spise brød som er mer enn 3-4 dager gammelt, så lenge jeg ikke ser mugg såklart. Men finnes ikke glad i tørt bra. Så om jeg skulle ha kastet det så hadde det vært fordi jeg hadde syntes det var tørt, ikke av bekymring for at det var farlig 🙂 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2019 #32 Del Skrevet 25. mai 2019 Syns brødet er best når det er ferskt eller til nød fra dagen før. Men bruker å fryse ned i skiver og tine det jeg trenger i brødristeren. Om vi av en eller annen grunn skulle ha gammelt brød liggende, lager vi krutonger, arme riddere, brødpudding eller lignende - man kaster da ikke mat som ikke er dårlig! Anonymkode: cb02c...7ba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå