Jump to content
Anglofil

Reglene er oppdatert

Recommended Posts

Anglofil

Regelverket er nå oppdatert, og alle har fått beskjed om å lese og godkjenne disse. 

Regelendringene er følgende;

Nye punkter:

Sitat

 

Likerklikk

Moderatorene og administratorene har mulighet til å sjekke likerklikk på det enkelte innlegg.

 

Sitat

Moderatoteamet kan velge å gjøre unntak fra regelverket.

Endringer i eksisterende punkter:

Forrige formulering:

Sitat

* Det er ikke tillatt å signere som helsepersonell/yrkestitler innenfor helsesektoren i tråder som omhandler sykdom, medisinering, dosering og lignende. Dette gjelder sykepleiere, leger, psykologer, farmasøyter eller annet helsepersonell, samt personer som er under utdanning i disse yrkene. Det er ikke tillatt å diskutere dosering av medisiner, kosttilskudd og lignende. Se utfyllende forklaring her.

Ny formulering:

Sitat

* Det er ikke tillatt å signere som helsepersonell/ yrkestitler innenfor helsesektoren i tråder som omhandler og samtidig gi råd om sykdom, medisinering, dosering og lignende. Dette gjelder sykepleiere, leger, psykologer, farmasøyter eller annet helsepersonell, samt personer som er under utdanning i disse yrkene. Det er ikke tillatt å diskutere dosering av medisiner, kosttilskudd og lignende. Se utfyllende forklaring her.

Forrige formulering:

Sitat

Brukerdebatt eller persondebatt. Brukerdebatt er det å diskutere en bruker eller på andre måter legge opp til debatt rundt andre brukere på forumet. Det er tillatt å diskutere personer som velger å eksponere seg selv gjennom for eksempel sosiale medier, så lenge diskusjonen ikke bryter med våre øvrige regler. Mindreårige har en særlig beskyttelse på Kvinneguiden, og vi tillater heller ikke kallenavn på barn. Les mer her om regelen. 

Ny formulering:

Sitat

* Brukerdebatt eller persondebatt. Brukerdebatt er det å diskutere en bruker eller på andre måter legge opp til debatt rundt andre brukere på forumet. Persondebatt er å diskutere en identifiserbar person eller på andre måter legge opp til debatt om andre identifiserbare personer som ikke har valgt å eksponere seg selv. Det er tillatt å diskutere personer som velger å eksponere seg selv gjennom for eksempel sosiale medier, så lenge diskusjonen ikke bryter med våre øvrige regler. Mindreårige har en særlig beskyttelse på Kvinneguiden, og vi tillater heller ikke navn eller kallenavn på barn. Les mer her om regelen.

Forrige formulering:

Sitat

 

En bruker som tross skriftlig advarsel fra moderatorteamet gjentatte ganger opptrer på en måte som virker grovt forstyrrende for andre brukere, kan etter vedtak av teamet utestenges fra forumet.

Vi forbeholder oss retten til å utestenge personer. Personer som er utestengt fra forumet har ikke lov til å opprette nye brukerkontoer, eller på andre måter forsøke å omgå utestenging.

 

Ny formulering:

Sitat

Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere på bakgrunn av regelbrudd. Brukere som er utestengt fra forumet har ikke lov til å opprette nye brukerkontoer, eller på andre måter forsøke å omgå utestenging.

Angående innsyn i lagrede regelbrudd - tidligere formulering:

Sitat

Dersom man ønsker innsyn i de lagrede regelbruddene, kan man kontakte forumansvarlig på PM.

Ny midlertidig formulering:

 Sitat

Dersom man ønsker innsyn i de lagrede regelbruddene, kan man kontakte forumansvarlig.

Rutinene for slike henvendelser vil bli endret når vi får svar fra Datatilsynet, som nevnt i denne posten:

Anglofil (teamleder)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...