Jump to content
AnonymBruker

Lever du i et sexllst forhold

Recommended Posts

AnonymBruker

Og hvorfor.. Hvordan takle det. Trist mann. 

Anonymkode: de131...7f4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Ja.

Mannen har mistet potensen og vil ikke ta det opp med legen.

Takler det greit nå, men denne situasjonen har vi hatt i 5 år nå, og i begynnelsen var jeg veldig frustrert. Nå har jeg ikke lyst på sex lenger, så da fungerer det bra for oss å leve uten sex. Vi har også mye felles, så det er ikke tema og gå fra hverandre. 

Vi er midt i 50 årene. 

Anonymkode: 91bd8...7f9

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Uff, jeg har ddsverre sterk lyst enda, rart siden der er flere år siden sist. 

Anonymkode: de131...7f4

Share this post


Link to post
Share on other sites
bava
Posted (edited)

Har hatt sex i dag tre ganger , og har fortsatt lyst til en til . Det så vanskelig å tenke en dag får jeg ikke lyst til å ha  sex . 

Edited by bava

Share this post


Link to post
Share on other sites
isw
Posted (edited)

God morgen!

Det finnes to svar på spørsmålet ditt, ut fra hva slags ståsted du har. Men generelt er det nok slik at mas om sex, skape skyldfølelse, osv. garantert gir det dårligste utfallet.

Hvis det er slik at du ikke kan klare deg uten sex, og forutsatt at det ikke er en fysisk årsak til manglende sex, ville jeg tatt en åpen og ryddig prat rundt hvor utfordringen ligger. Ikke vær needy og sutrete, men still åpne spørsmål rundt om du kan gjøre noe annerledes, at hun ikke skylder deg sex men at du ville sette pris på om dere kunne jobbe sammen om å få mer spenning i forholdet igjen, hva hun liker, osv. Om dere kan starte med å holde hender, lage mat sammen, kline litt hvis det passer. Men ikke mas. Hvis ingenting hjelper og du ikke kan leve uten, må du jo nesten vurdere forholdet.

En annen vei å gå er mer på eget personlig plan. Det er jo slik at både et forhold og livet for øvrig handler om så utrolig mye mer enn sex. Et par kan faktisk ha det veldig bra med lite sex, hvis man gjør ting som begge liker sammen. Og det kan du selv også. Kos deg i det fine været nå, sett deg mål i livet og nå dem, skap en god framtid for deg og jenta, nyt et godt måltid, kos deg med en bok, ta deg en kald øl i sola, reis bort sammen, overrask henne med noe hyggelig, vær glad for at du bor i et land med mange muligheter, vær handy og ordne ting hjemme, gå en tur alene eller begge sammen. Ikke vær trist for at du ikke har sex fordi du fokuserer på det.

Og til slutt: Ikke se på jenta som et objekt som skal bestiges tre ganger i uka i en optimal verden. For det er hun ikke, og hun fortjener bedre enn det. Vis med handling at du er glad i henne som et menneske, ikke et objekt.

mvh

Mann

Edited by isw

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Takk for svar, jeg maser ikke og ser ikke pp henne som objekt. Vi har mye fint sammen. Ddt handlee mer om hvordan takle egen frustrasjon 

Anonymkode: de131...7f4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...