Gå til innhold

 TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende? LØK?


AnonymBruker

TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende?  

23 stemmer

  1. 1. TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende?

    • Ja
      15
    • Nei
      8
  2. 2. Mye LØK til kotelettene og i kjøttkakene eller til kjøttkakene?

    • Ja
      14
    • Nei
      9


Anbefalte innlegg

:spise: TYTTEBÆRSYLTETØY til kjøttkaker, KOTELETTER og lignende? LØK?

Anonymkode: cef47...f21

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tyttebærsyltetøy og løk til kjøttkaker, det er en no-brainer. 

Tyttebærsyltetøy til koteletter kommer an på hva slags tilbehør man har ellers. Sammen med surkål er det et must. Med rømme og sopp, f.eks., så kan tyttebærsyltetøyet pent få hvile. Løk har jeg faktisk aldri spist ved siden av koteletter før, men jeg kan tenke meg at det umulig kan gjøre noen skade. :spise: 

Endret av FrankDrebin
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tyttebærsyltetøy til kjøttkaker og karbonader, løk kun til karbonader. Surkål til koteletter.

Anonymkode: 4d60d...e7c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke løk i biter i kjøttkakene iallfall, da må den være finrevet. Pleier ikke bruke løk til koteletter, men tyttebær er godt til begge deler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...