Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Forandringer etter kostholdsomlegging

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg har i rundt et år spist til tider lite mat og erstattet mat med sjokolade. Jeg har gått opp 4 kg på denne perioden. Har slitt med hodepine og blodtrykksfall, samt at jeg har hjernmangel. 

Jeg har kuttet snus, begynt å spise flere måltider og begynt å spise sunt. Type kyllingfilet, grønnsaker, noe vegetarmat og bær, frukt. 

Hvilke forandringer vil jeg merke og hvor lang tid vil det ta før jeg merker det? Det jeg har merket til nå er at jeg er konstant sulten. Jo mer jeg spiser, jo mer sulten blir jeg senere. Har sjeldent kjent på den følelsen av å være sulten. Er det pga forbrenning? 

Anonymkode: 08055...75f

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Erin84

Det tar +/- 2 mnd for kroppen å venne seg til et nytt kosthold. Det er mye giftstoffer som skal ut nå når du har begynt å spise sunnere, og kroppen får plutselig mye god næring den ikke er vant til. Min egen erfaring er at denne omstillingen lager litt krøll en periode, så blir det bedre. Hold ut! Svimmelhet, kvalme, hodepine og slapphet er vanlig. Men det går over, og du får en skikkelig gevinst. Lykke til 🍀

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...