AnonymBruker Skrevet 18. mars 2019 #1 Del Skrevet 18. mars 2019 ? Anonymkode: 0c5c9...d57 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2019 #2 Del Skrevet 18. mars 2019 Ganske sikker på at det er en dårlig selvmordsmetode. Hvorfor spise tre dager gammel ris som man nok blir kraftig syk av? Anonymkode: ac0b6...1bf 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2019 #3 Del Skrevet 18. mars 2019 Ville ikke tatt sjansen, gitt... Tror ikke det er noen høydare rent smaksmessig, heller. Anonymkode: 22c77...df8 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 18. mars 2019 #4 Del Skrevet 18. mars 2019 Sjansen er minimal, større sjanse for oppkast og diare` Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2019 #5 Del Skrevet 18. mars 2019 Haha jeg har spist eldre ris enn det og har faktisk hverken blitt syk eller dødd av det 🤣 Anonymkode: c4476...bfd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2019 #6 Del Skrevet 18. mars 2019 Det er liten sjanse for død, men stor sjanse for å bli skikkelig jævlig matforgifta Anonymkode: b0e91...e0f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2019 #7 Del Skrevet 18. mars 2019 Du dør nok ikke nei, med mindre du er veldig svekket fra før, hvilket du antakeligvis ikke er siden du er oppegående nok til å skrive her. Men som påpekt bør du nok vurdere å avtstå fra å spise. Det er vel neppe verdt å pådra seg unødig ubehag bare for å spare inn en femmer? Anonymkode: 5fd04...a73 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2019 #8 Del Skrevet 18. mars 2019 Dør gjør du nok ikke, men får håpe du har en del toalettpapir.... Anonymkode: de57d...d03 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nerine_ Skrevet 18. mars 2019 #9 Del Skrevet 18. mars 2019 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Haha jeg har spist eldre ris enn det og har faktisk hverken blitt syk eller dødd av det 🤣 Anonymkode: c4476...bfd Du kan fort bli alvorlig matforgiftet av ris og pasta som har stått lenge i romtemperatur. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2019 #10 Del Skrevet 18. mars 2019 Du risikerer å få en diaré som vil kjennes verre ut enn å faktisk dø. Anonymkode: 07a5a...0b1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. mars 2019 #11 Del Skrevet 18. mars 2019 Du får hvertfall et ønske om å dø om du får kraftig matforgiftning Anonymkode: 2cdca...89d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
petterm Skrevet 18. mars 2019 #12 Del Skrevet 18. mars 2019 "Ris inneholder nemlig en bakterie som ikke dør under koking, og som kan multiplisere og danne giftstoffer dersom risen ikke blir behandlet riktig. Denne giften kan skape diaré og i ekstreme tilfeller gi dødsfall (men dette skjer veldig sjeldent)." "Ikke la risen stå for lenge i romtemperatur etter koking. Sett den i kjøleskapet raskest mulig, og unngå at den står i romtemperatur i mer enn to timer. Merk altså at selv om risen er trygg å spise selv etter 6-8 timer ved romtemperatur, er den ikke trygg å spare på til senere bruk. Da bør den ha stått i romtemperatur i maks to timer etter koking." https://www.kk.no/livstil/viktig-a-vite-om-ris/67839884 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2019 #13 Del Skrevet 19. mars 2019 Jeg har bodd i et asiatisk land der friskoler er vanlig, og å varme opp gårsdagens ris og spise den er helt vanlig. Ingen som er redd for det. Tre dager, derimot, er scetchy. Liten risiko for å dø, riktig ok, men veldig stor risiko for å bli skikkelig skikkelig dårlig... Anonymkode: 5b0ac...37d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2019 #14 Del Skrevet 19. mars 2019 31 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg har bodd i et asiatisk land der friskoler er vanlig, og å varme opp gårsdagens ris og spise den er helt vanlig. Ingen som er redd for det. Tre dager, derimot, er scetchy. Liten risiko for å dø, riktig ok, men veldig stor risiko for å bli skikkelig skikkelig dårlig... Anonymkode: 5b0ac...37d Friskoler? Det er ikke farlig å spise ris fra i går om den har vært i kjøleskap..... Anonymkode: f411b...97e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2019 #15 Del Skrevet 19. mars 2019 20 minutter siden, AnonymBruker skrev: Friskoler? Det er ikke farlig å spise ris fra i går om den har vært i kjøleskap..... Anonymkode: f411b...97e Riskoker🤣 Anonymkode: 5b0ac...37d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2019 #16 Del Skrevet 19. mars 2019 Fra en som har opplevd matforgiftning så kan jeg fortelle at det er verre enn døden. Langsom tortur er en passende beskrivelse. Anonymkode: 7016c...cce Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 19. mars 2019 #17 Del Skrevet 19. mars 2019 "Ris og pasta inneholder bakterien Bacillus cereus. Etter koking kan bakterien, under gitte forhold, utvikle et toksin som kan føre til sykdom og i verste fall død" "Ifølge Per Einar Granum, som er professor ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU, kan ris og pasta som er lagret over seks timer i romtemperaturer gjøre deg syk. Og rester som har ligget i over et døgn i romtemperatur kan i verste fall være dødelige." https://www.kk.no/helse/dette-ma-du-vite-for-a-unnga-a-bli-syk-av-ris--og-pastarestene/68728589 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. mars 2019 #18 Del Skrevet 19. mars 2019 Mer interessant, synes jeg, er "hvilken mennesketype oppbevarer kokt ris og pasta i romtemperatur"? Anonymkode: 9ca24...e18 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå