Gå til innhold

Bryllupslokale i Stavanger/Sandnes området


Tran09

Anbefalte innlegg

Vi skal gifte oss i 2022 og ønsker oss ett stort bryllup med familie og venner :) Blir ca 120 stk om alle kommer, og tenker å ha middag med alle om det ikke blir for dyrt. Vi har ikke planlagt hvor mye vi tenker å bruke, men er ikke så nøye på det så lenge vi får valutta for pengene. Tror vi havner på rundt 150 000 for middag+fest, men gjør ingenting om det blir billigere heller akkurat. 

Har lyst til å kunne stille med mat, kake og alkohol selv, så det er nok den største utfordringen. Tenker at vielsen skal være på en strand/hav/stort vann, så stedet bør enten være enkelt å komme seg til ved fots eller ved buss/tog/taxi. 

 

Tips tas imot med stoor takk 😄  ❤️  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kan legge til at vi vurderer å "bare" ha våre 50 nermeste familie og venner til middag om det er mye å spare. Men vet at en del steder har kuvertpris hvor alle gjestene regnes inn, og da blir leien for lokalet inludert uavhengig om de skal ha middag eller ei. Som sagt så har vi ikke bestemt oss enda, har luket ut Sola strandhotel, sola gård, høyhuset på bryne, viste strandhotel og sjøhusene i stavanger. 

Vurderer Edlandsgården, Ølbergstunet og Frøyland gård, så erfaringer setters like mye pris på som forslag til lokasjoner :) Alle disse tre stedene godtar at man tar med drikke selv, men Frøyland gård vil stå for maten. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...