Gå til innhold

Ok! Dere spåkoner!


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Det er en dame som har spurt sin venninne ( som liksom er synsk da) 

om å se for seg hvem jeg er,mine hensikter og hvor lenge jeg kommer til å være sammen med hennes ex mann😂  

hun har antagelig bare sakt det hun vil høre! 

Får dere ofte slike henvendelser ? 

Anonymkode: 72247...442

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ingen seriøse spådamer vil se på noen andre på den måten, høres veldig drama ut.

Anonymkode: 4ec63...bd4

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja ! Og om de finner tilbake til hverandre osv.

Anonymkode: 72247...442

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan også legge til at spådamer kan være flinke til å beskrive en nåværende situasjon, men de aller aller fleste bommer på fremtid. Bare gå på Livsstilsguiden og se, det er svært få som brukerne har prøvd der som er spesielt gode på fremtid, noe som resulterer i at man ringer til 10 000 forskjellige spådamer som alle sier forskjellige ting, og dette gjør man i årevis.

Anonymkode: 4ec63...bd4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har latt meg bli spådd en gang.  For gøy... betalte ikke. Men ingenting stemte da. Denne damen det er snakk om bomma kraftig når noen ville finne hunden. Hun mente den var tatt inn i varmen av fremmende. Dagen etter fant de den død. Den hadde drukna. Latterlig.. og dette betaler folk😂😂😂

Anonymkode: 72247...442

Lenke til kommentar
Del på andre sider

SPÅDOMSKUNST

Det å rådspørre spåmenn og spåkoner er noe folk har drevet med fra de tidligste tider. Noen har sett etter tegn i slike ting som innvollene fra dyr og mennesker eller i hvordan en hane plukker korn fra bakken. Andre har kommet med spådommer basert på mønstre i teblader eller kaffegrut. I dag brukes ofte tarotkort, krystallkuler, terninger eller andre ting for å «lese» en persons framtid. Er det å bli spådd en pålitelig måte å finne ut av framtiden på? Nei. La oss se hvorfor.

Tenk over det faktum at de forskjellige spådomsmetodene ofte gir motstridende svar. Til og med når den samme metoden blir brukt, varierer svarene. Hvis en person for eksempel stiller to forskjellige spåkoner det samme spørsmålet om framtiden og de «leser» de samme kortene, burde svarene logisk sett være like. Men som oftest er de ikke det.

 Metodene og motivene til dem som driver med spådomskunst, har blitt trukket i tvil. Kritikere sier at kortene og krystallkulene rett og slett bare er rekvisitter, og at den som spår, ikke tolker det han eller hun ser i rekvisittene, men kundens reaksjoner. En dreven spåmann eller spåkone kan for eksempel stille generelle spørsmål og så se nøye etter reaksjoner – både verbale og ikke-verbale – som kan avsløre noe om den som blir spådd. Deretter vil den som spår, kunne påberope seg å kjenne til fakta eller omstendigheter som den som blir spådd, akkurat har røpet uten å være klar over det selv. Etter å ha vunnet kundenes tillit på denne måten har noen klart å lure store beløp fra dem.

HVA BIBELEN VISER

Astrologi og spådomskunst er basert på tanken om at framtiden vår er forutbestemt. Men er den det? Bibelen sier at vi har mulighet til å velge hva vi vil tro eller gjøre, og at de valgene vi tar, vil påvirke framtiden vår. – Josva 24:15.

De som tror på Gud, har enda en grunn til å holde seg langt unna astrologi og spådomskunst: Gud fordømmer alle former for spådomskunst. Bibelen sier: «Det skal ikke finnes noen hos deg ... som driver med spådomskunst, noen som praktiserer magi, noen som ser etter varsler, en trollmann, noen som kaster en forbannelse over andre, noen som rådspør et åndemedium eller en spåmann, eller noen som henvender seg til de døde. For den som gjør slike ting, er avskyelig for Jehova.» * – 5. Mosebok 18:10–12.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...