Jump to content
AnonymBruker

Grønnsaker må skjerpe seg!

Recommended Posts

AnonymBruker

Bær og frukt gjør en innsats for å lokke oss til å spise dem ved at de inneholder sukker - som vi trakter etter. Og på kjøpet får vi andre stoffer vi har behov for. God deal det, men når det kommer til grønnsaker føler jeg at denne teorien faller sammen. Hvis jeg tar meg en bit brokkoli, så leter hjernen min etter noe interessant på smaksfronten - enten det er salt, sukker eller fett - men finner cirka null av alle disse. Så hva slags incentiv er det meningen folk skal ha for å spise det i første omgang? Greit at vi har forsket oss frem til at vi har godt av det, men i hine hårde dager, hva skulle liksom lokke oss i retning av dem da? Mangel på det vi egentlig hadde lyst på?

Anonymkode: 4eae1...a89

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Annihilator

Jeg elsker brokkoli. Liker den knasende konsistensen, smaken og fargen. 😅 men må innrømme de smaker bedre med litt smør i steikepanna og stekt i et par minutter på høy varme.. Uansett, jeg trekkes til de som de er og liker det veldig godt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Hva med litt smeltet smør på den brokkolien?

Anonymkode: fdde0...cfc

Share this post


Link to post
Share on other sites
SupaWoman

Enig, brokkoli samt mange andre grønnsaker er tilnærmet kalorifrie (sikkert derfor de ikke frister) og det er mye annen mat som smaker myyyye bedre.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rumle

Men, det finnes jo masse knallgode grønnsaker! :jepp:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Krampus

De er pene og fargerike å se på, så de gidder ikke gjøre en innsats. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker

Brokkoli er en av de aller beste grønnsakene man kan spise rå. Den knallgrønne fargen er lekker, den smaker friskt, og den knaser (og brokkolirap har litt kjøttaroma). Men den er best i moderate porsjoner og som tilbehør til noe annet.

Anonymkode: a0de1...dd0

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Økologisk brokkoli smaker mere.

Anonymkode: 78598...fcb

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dr. Ops

Krydder :tommelopp:

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Grønnsakene kan vel knapt lastes for at du egentlig bare liker sukker og fett. Det er ikke deres skyld at du er sær i matveien. 

Anonymkode: 5bc6e...bbb

Share this post


Link to post
Share on other sites
Made4u
På 12.2.2019 den 20.33, AnonymBruker skrev:

Bær og frukt gjør en innsats for å lokke oss til å spise dem ved at de inneholder sukker - som vi trakter etter. Og på kjøpet får vi andre stoffer vi har behov for. God deal det, men når det kommer til grønnsaker føler jeg at denne teorien faller sammen. Hvis jeg tar meg en bit brokkoli, så leter hjernen min etter noe interessant på smaksfronten - enten det er salt, sukker eller fett - men finner cirka null av alle disse. Så hva slags incentiv er det meningen folk skal ha for å spise det i første omgang? Greit at vi har forsket oss frem til at vi har godt av det, men i hine hårde dager, hva skulle liksom lokke oss i retning av dem da? Mangel på det vi egentlig hadde lyst på?

Anonymkode: 4eae1...a89

Sultfølelse!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...