Gå til innhold
exlybris

Regnskapsmedarbeider med utdanning fra Utland

Anbefalte innlegg

exlybris

Dere som jobber i regnskap, kan dere fortelle meg hvilke selskaper  skal jeg  se etter for å gjøre en praksis? Jeg starter nå en regnskapsmedarbeider kurs fra NAV, og jeg har 3 år studier regnskap fra Portugal, og 117 poeng bekreftet fra Nokut fra mine studier i administrasjon fra Portugal. Jeg er i ulempe, på grunn av språket. Det er Nordmenn på kurset, og min norsk er ikke så bra. Men jeg kan snakke flytende portugisisk, spansk og engelsk. Kan jeg bruke det som en  fordel? Skal jeg se etter selskaper som verdsetter dette? Jeg elsker virkelig regnskap og økonomi generelt, alle trenger en jobb, men jeg er litt redd at jeg kan ikke få praksis / jobb fordi jeg er utlender ... 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Du må se etter større regnskaps selskaper eller større bedrifter med samarbeid med utlandet. Eventuelt jobbe med backoffice som noen regnskapskontoret praktiserer i dag.

Jeg vil påstå at du har en stor fordel da jeg regner med du har kunnskap om IFRS regelverket og at du er flerspråklig, og ville fremhevet dette i CVen.

Børsnoterte selskap må utarbeide konsernregnskap etter IFRS.  Du når et helt annet marked enn de fleste regnskapsførere. 

Lykke til! 

Anonymkode: c1483...976

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
exlybris

Takk så mye for din mening. Jeg har bare hørt om IFRS-regler, men har aldri jobbet med det på en praktisk måte. Egentlig vil jeg gjerne jobbe i et mer internasjonalt miljø, men noe vil være bra, så lenge  at jobber har noe med økonomi / regnskap å gjøre. 

Endret av exlybris

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her