Gå til innhold
AnonymBruker

Økt sexlyst - hurra! Trenger tips til et enda bedre sexliv.

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg er inne i en fase nå med økt sexlyst etter flere år med omtrent null. (Svangerskap, småbarnstid, sykdom mm.)

Det er fantastisk- rett og slett fantastisk. Jeg er mer kåt, mer våt, tenker mer på sex, går rundt og er litt klar hele dagen. Jeg trener og har fått bedre selvbilde og mer energi. Tar generelt enda bedre vare på meg selv. Dette er et løft for forholdet vårt. Vært gift i over ti år.

Ønsker å gjøre sexlivet vårt mer spennende. Vi tenner på hverandre, men mannen min tenner mer "akutt" i form av det han ser, ting jeg gjør, blikket mitt osv. Jeg er litt avhengig av stemning, av at ting bygges opp og av spenning. Ser at jeg (dessverre) har et tenningsmønster som handler om spenning ved det nye/ukjente, av at noen begjærer meg, ord osv. Det er vanskelig å helt finne denne spenningen etter så mange år, selv om jeg elsker mannen min, han ser bra ut osv. Det gir tenning når han sier ting som gjør meg kåt, når han overrasker, og ting bygges opp.

Hvordan kan vi få et enda bedre sexliv? Rollespill følte vi begge ble litt kleint. Kan vi dra et sted? Kjøpe noen duppeditter? Finnes det noen sykt deilige stillinger vi ikke har prøvd? Er åpen for alt unntatt porno og andre partnere.

Kanskje andre har vært i lignende situasjon og kan gi noen tips. Vil ri på denne bølgen av kåtskap og bruke det for det det er verdt.😈

Kvinne (mellom 35 og 40)

Anonymkode: 086df...d69

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her