Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Økt sexlyst - hurra! Trenger tips til et enda bedre sexliv.

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg er inne i en fase nå med økt sexlyst etter flere år med omtrent null. (Svangerskap, småbarnstid, sykdom mm.)

Det er fantastisk- rett og slett fantastisk. Jeg er mer kåt, mer våt, tenker mer på sex, går rundt og er litt klar hele dagen. Jeg trener og har fått bedre selvbilde og mer energi. Tar generelt enda bedre vare på meg selv. Dette er et løft for forholdet vårt. Vært gift i over ti år.

Ønsker å gjøre sexlivet vårt mer spennende. Vi tenner på hverandre, men mannen min tenner mer "akutt" i form av det han ser, ting jeg gjør, blikket mitt osv. Jeg er litt avhengig av stemning, av at ting bygges opp og av spenning. Ser at jeg (dessverre) har et tenningsmønster som handler om spenning ved det nye/ukjente, av at noen begjærer meg, ord osv. Det er vanskelig å helt finne denne spenningen etter så mange år, selv om jeg elsker mannen min, han ser bra ut osv. Det gir tenning når han sier ting som gjør meg kåt, når han overrasker, og ting bygges opp.

Hvordan kan vi få et enda bedre sexliv? Rollespill følte vi begge ble litt kleint. Kan vi dra et sted? Kjøpe noen duppeditter? Finnes det noen sykt deilige stillinger vi ikke har prøvd? Er åpen for alt unntatt porno og andre partnere.

Kanskje andre har vært i lignende situasjon og kan gi noen tips. Vil ri på denne bølgen av kåtskap og bruke det for det det er verdt.😈

Kvinne (mellom 35 og 40)

Anonymkode: 086df...d69

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...