Jump to content
Sign in to follow this  
Stina234

Krf sitt problembarn.

Recommended Posts

Stina234

Hva skal de gjøre med Hareide? Det vil være meningsløst å gi ham en statsråd post i Erna sin flerpartiregjering. Han vil jo trekke krf til venstre og gladlig felle regjeringen som nå Krf skal inn i.

Er glad jeg ikke er Krf velger nå.  Det må da være full forvirring blant de som stemmer på partiet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Drizzt

Han bør ikke få post som statsråd selvfølgelig. Han er jo 100% mot regjeringen, så hva ville han gjort der? Som å gi Støre post som statsråd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Minesveiper

Min mening er at Krf har skutt seg selv i foten. Kjell Ingolf, og høyresiden i Krf tenkte kortsiktig og ikke langsiktig når de valgte strategi for å komme seirende ut av retningsvalget. Problemet er at det bare er Krf og Sp som ønsker å gjøre det vanskeligere å ta abort, resten av befolkningen er imot. Dette var ikke en sak de kom til å vinne nye velgere på, og for Kjell Ingolf handler det nå om å få til en endring i loven slik at han kan tilbake til Krf med noe å vise til samtidig som endringen ikke er stor nok til at partiet får resten av befolkningen imot seg. De har satt seg selv i en vanskelig situasjon, og det er ikke første gang Krf gjør dumme strategiske valg. 

En stor grunn til at Hareide ønsket retningsendring var fordi partiet har hatt en nedadgående trend i mange år, men det virker ikke som Krf'erne vil ta innover seg at retningen de har gått i mange år nå er dårlig. Jeg synes ikke Hareide skal bli statsråd. Om partiet gjør det dårlig fremover er det ikke pga av han. Han vil heller bli husket for den som prøvde å redde partiet, men som ikke vant fram fordi resten ikke forstod hvilken situasjon de var i. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
kat-e

Jeg tror ikke det blir noen regjering hvor Krf blir med. Frp er livredde for å miste kjærnevelgerne sine, de har fått mye kjeft for å si ja til 3000 kvoteflyktninger og FNs migrasjonsavtale. Krf krever at vi tar i mot 5000 kvoteflyktninger, det er her Hareide kommer inn, han kommer til å stemme nei til sammarbeid og vil skylde på Frps menneskesyn og inhuman asylpolitikk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...