Gå til innhold

NATO-sjef Stoltenberg advarer Putin: – Siste sjanse


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier at Russland nå har en «siste sjanse» når det gjelder utplasseringen av mellomdistanseraketter. Uttalelsen vekker stor oppsikt i russiske medier.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/zLoror/nato-sjef-stoltenberg-advarer-putin-siste-sjanse?utm_content=row-1&utm_source=vgfront

Stoltenberg definisjonen på hykleri.

Anonymkode: dfda3...ae6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jens burde putte en smukk i munnen og ta seg en lur. Han er en av dem som kan komme til å legge verden i ruiner ved den ordbruken sin. Han provoserer bare selv, og hisser opp Russland.

Og hva var grunnen til at Jens fikk topp-jobben i Nato. Hvilke kamerat-tjenester var det som ga han jobben. Hvilke avtaler var det som skulle til for at Jens fikk jobben, og var utplassering av amerikanske soldater en del av denne avtalen, og var nedlegging av Norske militærbaser enkelte steder i Norge en del av dette også, slik at amerikanerne kunne overta disse basene. Jeg vil tro det. Ingenting skjer tilfeldig. Etter 30 år kommer det kanskje frem.

Nato og USA, burde heller passe sine egne saker, og slutte utplasserere militære og våpensystemer rundt om i Europa. Dem er ikke akkurat uskylding selv, og jeg forstår Russland's reaksjoner og mottiltak til dette.

Er lei av at USA til stadighet skal leke verdenspoliti, og jeg vil ikke ha amerikanske styrker i Norge og Europa. I Norge, så skal Norske styrker forsvare landet, ikke fremmede makter. Norge har muligheten til å bygge opp sitt eget forsvar, som er sterk, og hvor vi ikke er avhengig av utenlandsk hjelp. Pengene har vi, og vi kunne kjøpt mange egne hangarskip og alt av utstyr vi trenger til å holde et godt forsvar.

Men hovedsaken er i Europa idag, er at alt skal globaliseres, og alle land skal gjøres avhengig av hverandre. Ingen skal få være selvstendig lenger. Det er dette som er skyld i at norsk forsvar har blitt bygget ned gjennom flere år. Det er drømmen om en EU-styrke, og senere et verdensmilitære som er den store drømmen, og hvor alle land smeltes til et rike, og hvor ingen separate land eksisterer slik som i dag. Verdensregjering er stikkordet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...