Gå til innhold
AnonymBruker

svigermor skal steke ribba dagen før julaften... HELVETTE!

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg tenkte at vi skulle slappe av og kose oss og gjøre det slik som vi har gjort det i alle år, men neida svigermor (hun er invitert til oss i julen og hun kommer den 22. desember og hun blir hos oss til 1. nyttårsdag) mener at det beste er å steke den på lillejuleaften og varme den opp på julaften! Det blir jo ikke godt i det hele tatt hvis det skal gjøres på svigermors måte! Hva skal jeg gjøre!

Anonymkode: d6f90...b02

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

visp

Drevne husmødre gjør det på den måten. Det har med logistikk å gjøre.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
loveli

Deres hus, deres måte.

Varme opp ribbe!?? Alle som har spist julefrokost 25.desember vet at det IKKE er det samme. Uansett hvor perfekt ribba var stekt dagen før.

Og hvorfor? Ribba står da i ovnen og gjør seg sjæl?

Endret av loveli

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mkigjen
1 minutt siden, visp said:

Drevne husmødre gjør det på den måten. Det har med logistikk å gjøre.

Nope! Fins virkelig ikkenoe enklere enn å steke en ribbe, den gjør seg selv

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
abrasiveRefraction

Hva? Det er jo ikke jul før om i evigheter.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker
1 minutt siden, visp skrev:
 

Drevne husmødre gjør det på den måten. Det har med logistikk å gjøre.

Jepp. 

Anonymkode: 65b4c...46e

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:
 

Jeg tenkte at vi skulle slappe av og kose oss og gjøre det slik som vi har gjort det i alle år, men neida svigermor (hun er invitert til oss i julen og hun kommer den 22. desember og hun blir hos oss til 1. nyttårsdag) mener at det beste er å steke den på lillejuleaften og varme den opp på julaften! Det blir jo ikke godt i det hele tatt hvis det skal gjøres på svigermors måte! Hva skal jeg gjøre!

Anonymkode: d6f90...b02

Gjør det slik DU vil! Ditt hus, dine regler! :opplyser::lur:

Anonymkode: 40af2...cbf

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:
 

Gjør det slik DU vil! Ditt hus, dine regler! :opplyser::lur:

Anonymkode: 40af2...cbf

Her blir det koselig 😂

Anonymkode: 65b4c...46e

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
applestories

Steker den dagen før, deler i stykker, varmer steker så sammen med mårpølse i ovnen dagen etter, samtidig som man tørker pinnekjøttet litt.

Blir mye bedre stekeskorpe på alle kanter på den måten.

(aldri stekt ribbe selv, men er slik min mor gjør det)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Overrasket

Drevne kokker vet hvilke retter som kan og ikke kan varmes opp. Nå er jeg ikke glad i ribbe, så det spiller nok inn, men jeg kjenner uten tvil forskjell på ribbe som er stekt samme dag, og ribbe som er varmet opp. Det egner seg kanskje ikke som mat, men det egner seg helt sikkert ikke som oppvarmet mat.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:
 

Gjør det slik DU vil! Ditt hus, dine regler! :opplyser::lur:

Anonymkode: 40af2...cbf

Det går ikke. Svigermors sønn (min mann) er en tøffel og sier at vi ikke kan si i mot henne desverre. 

Anonymkode: d6f90...b02

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Bare si at i år skal du være med å lage ribba, og dere har bestemt at den skal lages på julaften pga smaken og deres ønsker. 
Om hun kverulerer og sier "neida, jeg kan lage den dagen før". Så si bare "nei, vi lager på julaften, men takk for tilbudet." 

 

Deres hus, hun er gjest. 

Anonymkode: 3ac3d...ad9

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Den som har betalt for ribba bestemmer over den 😁

Anonymkode: debcf...89c

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

visp
5 minutter siden, Mkigjen skrev:
 

Nope! Fins virkelig ikkenoe enklere enn å steke en ribbe, den gjør seg selv

Jo, den er lett å steke. Det har noe med alt annet som skal gjøres.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:
 

Det går ikke. Svigermors sønn (min mann) er en tøffel og sier at vi ikke kan si i mot henne desverre. 

Anonymkode: d6f90...b02

Da får du enter be han vokse pop, elle avlyse julebsøket da... Dra bort i jula så dere slipper hu, eller feir alene. 

Anonymkode: 3ac3d...ad9

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Påkrevd
1 minutt siden, visp skrev:
 

Drevne husmødre gjør det på den måten. Det har med logistikk å gjøre.

I så fall dårlig logistikk, og i hvertfall ikke logikk. Ribba steker seg sjøl, den. Man må jo uansett varme den i ovnen før den skal spises. 2 timer på lille julaften + 30 min på julaften høres logistikkmessig verre ut enn 2 timer på julaften.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Oppvarmet mat er no-go. Planlegg en annen middag 23.12 som okkuperer ovnen,da må hun bare vente til dagen etter.

Men...hun er hos dere fra 22.12 til 1.nyttårsdag??? Hvorfor skal hun være der så lenge?

Her kommer svigerfar 21.12 og vi hiver han på hue og ræv ut 2,juledag.Min mann har bestilt billett med flyet kl.06:00. Hadde tatt livet av meg om han hadde vært hos oss lengre.

Anonymkode: 32104...0b8

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
visp
Akkurat nå, Påkrevd skrev:
 

I så fall dårlig logistikk, og i hvertfall ikke logikk. Ribba steker seg sjøl, den. Man må jo uansett varme den i ovnen før den skal spises. 2 timer på lille julaften + 30 min på julaften høres logistikkmessig verre ut enn 2 timer på julaften.

Når en mann lager maten går alt mye bedre da.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mkigjen
1 minutt siden, visp said:

Det har noe med alt annet som skal gjøres.

Rødkålen er laget på forhånd, likseså medisterkaker som varmes de siste 20 min med ribba. Da står å koke poteter igjen....problem solved. Å varme opp ribbe er gedigen nedtur!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Påkrevd
Akkurat nå, visp skrev:
 

Når en mann lager maten går alt mye bedre da.

Nei, er det en konkurranse? Samme hvem som lager den, men det er åpenbart lettere å steke maten én gang enn to ganger.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her