Gå til innhold
AnonymBruker

Noen som har peiling på karragenan og reaksjoner?

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Karragenan...Jeg har ikke vært bevisst negative effekter av dette. Har lest litt nå.. 


Jeg får innimellom eksem, men ikke funnet helt ut hvorfor. I dag fikk jeg brått eksem. Begynte å tenke over hva jeg har spist/drukket.. Jeg drakk bl a en iskaffe "Honest organic coffee" før eksemen kom..jeg gikk og leste på innhold og ser ihvertfall at det er karragenan i den. Jeg drakk også en forrige helg. Fikk litt eksem etter forrige helg, og har hatt noen kraftige magesmerter hele uken. Litt lav feber også. Begynt å gi seg i går. Men jeg visste ikke hva dette kom av.. Kom ikke på hva det kunne være jeg hadde fått i meg som var unormalt. Kom på det når jeg fikk eksem nå.. Hva fellesnevneren var/eller kan være.. Det er ganske brennende eksem, kom fort, så tydelig reaksjon på noe jeg har fått i meg. 

Noen som veit litt om dette stoffet og vanlige/mulige reaksjoner? Har googlet litt.. Men står så mye forskjellig. Noen som er gode på ernæring og tilsetningsstoffer og slikt her? 

 

 

Anonymkode: 788a6...24e

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her