Gå til innhold

Retningslinjer for Kropp og helse-forumet


Anglofil

Anbefalte innlegg

Anglofil

Kropp og helse-forumet kan brukes til å dele erfaringer og å be om råd. Fordi innholdet i dette forumrommet skiller seg fra de andre forumrommene - ved at temaene som diskuteres kan ha innvirkning på liv og helse - har vi satt opp noen spesialregler, som gjelder som et tillegg til forumreglene.

* Diskusjon rundt dosering av medisiner og "medisintips" slettes. Kvinneguiden har ikke nødvendig kompetanse til å luke ut potensielt farlige råd og tips, og vi vil derfor ha en nulltoleranse på dette. Erfaringer knyttet til medisinbruk, som ikke går på diskusjon av dosering og "tipsing" kan ved noen tilfeller bli stående, dette blir vurdert av moderatorene fra gang til gang. Er man usikker på noe i forhold til medikamenter/dosering kan man konferere med felleskatalogen, eller aller best; ta kontakt med apotek eller lege.

* Dersom innholdet i tråden vurderes til å være såpass alvorlig at det er fare for liv og helse, kan tråden stenges med henvisning til lege.

* Diskusjoner om daglig inntak under 1200 kcal tillates ikke.

 

Minner også om følgende punkt fra forumets generelle regler:

* Det er ikke tillatt å signere som helsepersonell/yrkestitler innenfor helsesektoren i tråder som omhandler sykdom, medisinering, dosering og lignende. Dette gjelder sykepleiere, leger, psykologer, farmasøyter eller annet helsepersonell, samt personer som er under utdanning i disse yrkene. Det er ikke tillatt å diskutere dosering av medisiner, kosttilskudd og lignende. Se utfyllende forklaring her.

* Helseskadelig råd og anbefalinger. Dette omfatter blant annet tips om medisinbruk, diskusjon rundt dosering av medisiner og kosttilskudd, vaksinemotstand, fraråding av legebehandling, lavt matinntak eller store mengder trening uten tilstrekkelig matinntak. Se nærmere detaljer i retningslinjene for rommene Kropp og helse og Kosthold og livsstil.

Endret av Edie
oppdatert retningslinjer
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...