Gjest Rux Skrevet 12. september 2018 #1 Del Skrevet 12. september 2018 Vil gjerne ha tips til mat vi kan servere i dåp. Må være noe som er enkelt å forberede/lage da vi ikke har tenkt å ha noen på kjøkkenet, bare fikse maten selv. I storesøster sin dåp hadde vi bolognese som var laget dagen før, så vi bare kunne varme opp, sammen med salat og loff. Enkelt og godt😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 12. september 2018 #2 Del Skrevet 12. september 2018 Vi serverte hjemmelaget elggryte, husker ikke desserten. Også hadde vi selvsagt kaffe og masse kaker. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #3 Del Skrevet 12. september 2018 1 barn: kyllinggryte, brød, ris og salat, 2.barn: finnebiff, 3.barn: svinesteik med tilbehør. Kaker og kaffe etterpå. Anonymkode: 58e61...30a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #4 Del Skrevet 12. september 2018 Det beste jeg har fått i barnedåp var den gangen et vennepar hadde bestilt masse sushi. Kaffe og kaker etterpå, selvsagt. Anonymkode: 830af...9fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. september 2018 #5 Del Skrevet 12. september 2018 Sodd med godt flatbrød og ingefærøl. Supergodt. Anonymkode: 4d704...0fb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Stella Rose Skrevet 13. september 2018 #6 Del Skrevet 13. september 2018 (endret) Har fått alt i fra koldtbord, til gryterett og pølse i brød. Endret 13. september 2018 av Stella Rose Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. september 2018 #7 Del Skrevet 13. september 2018 Biffgryte. Var bare å varme opp igjen Anonymkode: e08b4...b8c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. september 2018 #8 Del Skrevet 13. september 2018 Vi har bestilt koldtbord alle gangene. I de andre vi har vært i har det blitt servert gryteretter. Anonymkode: 91c79...7b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lollipop1 Skrevet 13. september 2018 #9 Del Skrevet 13. september 2018 Har lagd både koldtbord og tapas. Når vi hadde koldtbord så lagde eg klart alt pp fatene dagen før. Det samme med tapasen, da varmet eg bare opp det som trengtes mens gjestene minglet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Biloba Skrevet 16. september 2018 #10 Del Skrevet 16. september 2018 Ting vi har fått servert, noen retter flere ganger: Finnbiff Viltgryte med tilbehør, bestilt helt ferdig. Sodd Suppe til forrett, røykt skinke i skiver med grønnsaker, saus og poteter. Steik i skiver med grønnsaker, saus og poteter Gryterett med ris Snitter Stor buffet med varme og kalde retter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. september 2018 #11 Del Skrevet 16. september 2018 Vi laget tapas til dåpen til eldstemann. Det ble faktisk temmelig dyrt, og vi laget også alt for mye mat (siden det barn så mange småretter som vi tenkte alle burde få forsyne seg av) Denne gangen har vi tenkt til å ha finnbiff. Anonymkode: db603...dd8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå