Gå til innhold

Dere som har hatt vielse på tinghuset og fest etter


Basil

Anbefalte innlegg

Hvordan gjorde dere det?  

Ønsker i utgangspunktet et veldig casual/laidback bryllup.. er lite glad i oppmerksomhet- men er glad i å samle familien til feiring. Ønsker ikke gjøre den tradisjonelle kirke og høytidelig middag osv etterpå. 

Ønsker å høre hvordan andre har gjort det? Både dere som kun hadde vielse og til dere som har hatt full pakke 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det var oss og forlovere i tinghuset.

Så var det nærmeste familie og noen venner på fest etterpå. Vi hadde koldtbord. Så dansa vi til musikk fra stereoanlegg. Totalt så var vi vel 30 personer med stort og smått....

Anonymkode: 250ae...af4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde middag på restaurant med familien samme dag, de visste ikke at vi hadde gifta oss 😍 noen måneder etterpå hadde vi vennefest i et kult lokale med social-eating konsept (mange deleretter, nesten som tapas) og kul dansemusikk 🤩

Anonymkode: 03c17...e0c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal gifte oss på nyåret på

den måten. Ingen av oss vil ha noe stor fest eller storslått og spektakulært bryllup. Ønsker oss en fest hvor vi kan slappe av, hvor gjestene (kun nærmeste familie) er avslappet, gode samtaler og kos med mye god mat. 

Vi skal først på rådhuset. Har sagt til familien at de som vil kan komme, men ingen tvang. På ettermiddagen har vi bestilt bord/lokale på restaurant. Har satt opp en meny der og har med kake selv. 

Ikke noe svær kjole eller innleid smoking. 

Folk spør om alt mulig rart, og føler jeg burde være mer stressa enn jeg er. Men alt er på plass og det er bare å vente på en dag på nyåret som forhåpentligvis blir en rolig, avslappet og minnerik dag😊

Anonymkode: ffff5...f63

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde med nærmeste familie på vielse i tinghuset, spiste enkel kake i en av byens parker og tok restaurantmiddag senere på kvelden. Ingen av oss er spesielt glad i å være midtpunkt for oppmerksomhet, så vi gjorde det enkelt og mer i vår stil.

Anonymkode: c24bf...d4f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi giftet oss på Tinghuset med kun nærmeste familie (foreldre samt søsken m/partnere) til stede. Deretter dro vi alle på restaurant (vi hadde bestilt privat rom) og spiste god middag før vi dro hjem til oss og avsluttet kvelden med litt champagne og sånt. Veldig koselig og jeg hadde valgt det samme igjen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...