Gå til innhold

Den svenske regeringen har fått direktelinje til Facebook – skal fjerne «desinformasjon»


Opplyst

Anbefalte innlegg

Den svenske regjeringen har opprettet en direktekontakt, en «hotline» mellom Facebook og de politiske partiene. Det bekrefter infrastrukturstatsråd Peter Eriksson i Sveriges Radios Studio Ett.

Eriksson bekrefter at direktelinjen har vært i bruk for å få fjernet materiale: «Det har ringts samtal».

Eriksson, som representerer Miljöpartiet, hyller internettselskapenes samarbeidsvilje. Samtidig stenges stadig flere opposisjonelle ute fra sosiale medier, skriver Samhällsnytt.

Ja, hva skjedde egentlig med ytringsfriheten i den hvite verden? Globalistene leder oss stadig nærmere et Sovjetisk 1984-samfunn, og det er ekstremt skremmende å være vitne til hva som nå foregår på høyt plan innenfor politikk og sensur

Endret av Opplyst
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så den svenske regjeringen har fått lov av Facebook å drive med sensur og fjerne samfunnsviktig informasjon så velgerne ikke får vite hva som skjer? Glimrende. Gleder meg til valgresultatet, jeg. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Legg merke til denne :

1. Den sosialistiske regjeringen i Sverige kan ringe Facebook om det dukker opp ubehagelig kritikk på Facebook, jeg vil tro det dreier seg mest om kritikk av innvandringspolitikken / Islam, Google har også lagt seg paddeflate for den svenske regjeringen.

2. Etter denne avtalen får Facebook og Google århundrets gavepakke av den svenske regjeringen, de blir sponset med 103 millioner og får billig strøm.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/A2V0On/jattarna-slukar-sveriges-energi/promo

Dette ligner på korrupsjon, med det unntaket at belønningen er fjerning av kritikk som skader Sosialdemokratene og regjeringen.

Det er rart mediene ikke ser denne sammenhengen.

Endret av kat-e
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svenske politikere, som nærmest har gjort alt de kan for å unngå å forholde seg til ubehagelige fakta, bør være blant de siste til å bestemme hvilke informasjon folk skal ha tilgang til. Spørs om ikke dette bare er de siste krampetrekningene til en gjeng som snart blir innhentet av virkeligheten. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...