Gå til innhold
bananbøy

The New York Times ansatte rasist som redaktør.

Anbefalte innlegg

bananbøy

Den store amerikanske avisen The New York Times ansatte Sarah Jeong som teknologi redaktør forrige onsdag. Og skrøt henne opp i skyene i den forbindelse:

 

 

 

Problemet er bare at denne kvinnen har hatt en rekke rasistiske tweets i sin fortid, her er et lite utvalg:

Djmj98nUcAAsMoF.jpg:large

I tillegg hater hun alle politi folk:

Screen-Shot-2018-08-03-at-11.11.11-AM-76

Screen-Shot-2018-08-03-at-10.52.26-AM-76

Screen-Shot-2018-08-03-at-10.52.37-AM-76

 

Og en sexistisk mannehater som vil drepe alle menn er hun også:

Screen-Shot-2018-08-03-at-11.14.51-AM-76

 

Dette ble påpekt ovenfor The New York Times av en naiv leser som antagelig trodde at de hadde gjort en feil under ansettelsen og oversett hennes gjentatte hatefulle ytringer over mange år. Men som det viser seg så var ikke det tilfellet. For The New York Times var fullt klar over hennes hatefulle tweets og ansatte henne likevel (eller på grunn av det i følge flere), og redegjorde for det i denne twittermeldingen:

 

Og når det kommer til hennes "trakassering" så er dette altså to tweets hun har vist til, som ikke på noen måte er i kontekst med alle hennes hatefulle tweets som har foregått over flere år og i tidsrom både lenge før og lenge etter disse to trolleinnleggene som liksom alt dette skulle være svar til.

Og resten av venstreekstreme mainstream media har forutsigbart nok reagert med å støtte rasisten og manne-, og politi hateren Sarah Jeong, og The New York Times ansettelse av henne.

 

Slike innlegg som regelmessig kommer fra The New York Times burde vel ses i et ganske annerledes perspektiv for folk nå:

 

 

Endret av bananbøy

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Katana

Hun har tydeligvis holdt på med dette i årevis, og The Times har vært fullt klar over alt hun har skrevet.

Det sier mye om hva NYT står for når de vil assosieres med en slik person.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Drizzt

Seriøst? ''Det er greit at hun er rasist så lenge hun blir utsatt for rasisme selv''. Dessuten så er det laaangt ifra så mange av hennes rasistiske innlegg som er provosert av rasisme mot henne. Helt utrolig at denne avisen ansatte henne. Jeg er mildt sagt overrasket. 

 

Betyr det at hun har fått beskjed om å slutte med sine rasistiske utsagn hvis hun får jobben? Vi får se. Rasisten er rasist uansett, men kanskje skriver hun fra nå av et sted som ikke er like offentlig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
bananbøy
1 time siden, Drizzt skrev:

Jeg er mildt sagt overrasket. 

Det er ikke jeg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
herzeleid

Det er interessant, men dessverre ikke særlig overraskende, å se hvordan en bruker vidt forskjellige standarder for hvite menn og minoritetskvinner, for det er vell ingen som oppriktig tror en hvit ung mann ville sluppet like lett unna slik oppførsel? 

Samtidig er det pussig, men fortsatt ikke særlig overraskende, at tradisjonelle medier fortsetter å diskreditere seg selv, samtidig som de roper opp om rasistiske og useriøse alternative medier osv. Noen ganger får man nesten inntrykk av at de prøver å diskreditere seg selv mest mulig. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Rosetelys

Ingen av dere som har fått med seg at Candace Owens, som er svart, ble utesteng fra Twitter? Hun skrev akkurat det samme som stod i noen av de tweetene her, men hun byttet ut hvit med andre folkegrupper.

http://www.foxnews.com/entertainment/2018/08/06/twitter-apologizes-after-conservative-commentator-candace-owens-was-briefly-locked-out-her-account.html 

Endret av Rosetelys

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her