AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #1 Del Skrevet 20. juli 2018 Har tørr fletteloff (to dager gammelt). Tenker å pensle med olje og krydder for å ha i ovn som tilbeghør til pasta. Hvilke krydder og hvor lenge i ovn tenker dere? Grader? Helt ok om det blir sprøtt. Anonymkode: 03e9c...d12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #2 Del Skrevet 20. juli 2018 Pleier å skjære brød/loff som begynner å bli litt gammel i skiver, ha smør eller olje på, drysse over med litt tørka/hakka hvitløk fra glass. Ca 100 grader, par minutter bare - til det begynner å lukte godt Anonymkode: 0a379...228 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #3 Del Skrevet 20. juli 2018 31 minutter siden, AnonymBruker skrev: Pleier å skjære brød/loff som begynner å bli litt gammel i skiver, ha smør eller olje på, drysse over med litt tørka/hakka hvitløk fra glass. Ca 100 grader, par minutter bare - til det begynner å lukte godt Anonymkode: 0a379...228 Takk for svar og tips! Jeg penslet med olje. Hadde på nykvernet salt og pepper. Chili og oregano. 215 grader i ca 10 min. Ble veldig bra. Harde, men god på smak og som tilbehør. Anonymkode: 03e9c...d12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #4 Del Skrevet 20. juli 2018 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Pleier å skjære brød/loff som begynner å bli litt gammel i skiver, ha smør eller olje på, drysse over med litt tørka/hakka hvitløk fra glass. Ca 100 grader, par minutter bare - til det begynner å lukte godt Anonymkode: 0a379...228 Og litt salt😋 Anonymkode: 99133...b4e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå