Gå til innhold

Tørr loff/brød. Hvor lenge i ovn for å bli bra?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har tørr fletteloff (to dager gammelt). Tenker å pensle med olje og krydder for å ha i ovn som tilbeghør til pasta. Hvilke krydder og hvor lenge i ovn tenker dere? Grader? Helt ok om det blir sprøtt.

Anonymkode: 03e9c...d12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Pleier å skjære brød/loff som begynner å bli litt gammel i skiver, ha smør eller olje på, drysse over med litt tørka/hakka hvitløk fra glass. Ca 100 grader, par minutter bare - til det begynner å lukte godt :) 

Anonymkode: 0a379...228

Lenke til kommentar
Del på andre sider

31 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Pleier å skjære brød/loff som begynner å bli litt gammel i skiver, ha smør eller olje på, drysse over med litt tørka/hakka hvitløk fra glass. Ca 100 grader, par minutter bare - til det begynner å lukte godt :) 

Anonymkode: 0a379...228

Takk for svar og tips! Jeg penslet med olje. Hadde på nykvernet salt og pepper. Chili og oregano. 215 grader i ca 10 min. Ble veldig bra. Harde, men god på smak og som tilbehør.

Anonymkode: 03e9c...d12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, AnonymBruker skrev:

Pleier å skjære brød/loff som begynner å bli litt gammel i skiver, ha smør eller olje på, drysse over med litt tørka/hakka hvitløk fra glass. Ca 100 grader, par minutter bare - til det begynner å lukte godt :) 

Anonymkode: 0a379...228

Og litt salt😋

Anonymkode: 99133...b4e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...