Mippi Skrevet 20. juli 2018 #21 Skrevet 20. juli 2018 3 minutter siden, boblevann skrev: Jeg steker den alltid først. Steker kjøtt også først. Det eneste jeg legger rått på pizzaen er skinke eller pepperoni (og ost selvfølgelig, måtte nevne det for kverulantene her inne) - alt annet stekes først. Kverulantene vil si at skinke og pepperoni ikke er rått 😛 4
boblevann Skrevet 20. juli 2018 #22 Skrevet 20. juli 2018 Akkurat nå, Mippi skrev: Kverulantene vil si at skinke og pepperoni ikke er rått 😛 Sant nok....
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #23 Skrevet 20. juli 2018 Jeg tror jeg aldri i mitt liv har laget pizza med kjøttdeig på. Men om jeg skulle gjort det, så ville jeg gjort som jeg ofte gjør med pizza-toppinger: Jeg ville brukt en rest, i dette tilfellet rest av bolognesesaus. God ressursutnyttelse, god smak og mindre jobb. Mht akkurat kjøttdeig er det også et poeng å steke først for matsikkerhetens skyld. Men jeg kan heller ikke skjønne at kjøttdeig lagt rå på pizzaen (oppå tomatsaus??) kan ende med å smake godt overhodet. Ellers legger jeg gjerne bacon rå på pizzaen, men da øverst, over feks ost, løk og/eller tynne skiver rå sopp. Men det blir jo selvsagt noe helt annet. Anonymkode: 2ae6c...dee
Macro Skrevet 20. juli 2018 #24 Skrevet 20. juli 2018 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Steker du kjøttdeigen til det er helt stekt da? Anonymkode: 40256...f95 Naturligvis. Lager ALT fyll i stekepanna. Når bunnen begynner å få farge legger jeg fyll og ost på.
Gjest Stella Rose Skrevet 20. juli 2018 #25 Skrevet 20. juli 2018 Om jeg har kjøttdeig på pizza, steker jeg den selvfølgelig, og etterpå blander jeg inn stekt løk, sopp og paprika sammen med pizzasaus.
Macro Skrevet 20. juli 2018 #26 Skrevet 20. juli 2018 2 minutter siden, Mippi skrev: Kverulantene vil si at skinke og pepperoni ikke er rått 😛 Håper de steker skinka før de legger den på brødskiva også🙈 1
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #27 Skrevet 20. juli 2018 10 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg gjennomsteker alt kjøtt som skal på pizzaen. Kjøttdeigen legger jeg nederst på pizzaen, vel oppå tomatsausen. Etter den legger jeg på alt annet vi ønsker å ha på. Så da blir ikke kjøttdeigen gjennomstekt i ovnen, for det ligger for mye annet oppå. Anonymkode: f7900...097 Hva slags ost? Revet eller skivet? Anonymkode: 40256...f95
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #28 Skrevet 20. juli 2018 4 minutter siden, Stella Rose skrev: Om jeg har kjøttdeig på pizza, steker jeg den selvfølgelig, og etterpå blander jeg inn stekt løk, sopp og paprika sammen med pizzasaus. Hvorfor løk? Anonymkode: 40256...f95
Gjest Stella Rose Skrevet 20. juli 2018 #29 Skrevet 20. juli 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor løk? Anonymkode: 40256...f95 Nei, si det...for de det er godt vel.
WCKD Skrevet 20. juli 2018 #30 Skrevet 20. juli 2018 16 minutter siden, AnonymBruker skrev: Neivel. Du har ikke kjøpt mye takeaway, skjønner jeg Anonymkode: dd0f4...d28 Klart jeg har kjøpt mye takeaway, men jeg kjøper ikke søppelpizza fra lugubre gategriller, jeg kjøper ordentlig pizza fra skikkelige pizzarestauranter.. Om en "pizzarestaurant" slenger rå kjøttdeig på pizzaen, da er det bare å styre unna. 9
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #31 Skrevet 20. juli 2018 Hvordan får du krydret kjøttdeigen om du legger den på rå på pizzabunnen? Bare klasker krydderet rett opp på det råe kjøttet?? Anonymkode: e9917...782 1
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #32 Skrevet 20. juli 2018 1 minutt siden, WCKD skrev: Klart jeg har kjøpt mye takeaway, men jeg kjøper ikke søppelpizza fra lugubre gategriller, jeg kjøper ordentlig pizza fra skikkelige pizzarestauranter.. Om en "pizzarestaurant" slenger rå kjøttdeig på pizzaen, da er det bare å styre unna. Samme hva du mener. Poenget er at de legger det på rått. Eller tror du de står og steker i stekepanne? Du får sjekke menyen på f.eks Pizzabakeren og se om ordet "kjøttdeig" dukker opp på noen av pizzaene de tilbyr. Anonymkode: dd0f4...d28
Meadow Skrevet 20. juli 2018 #33 Skrevet 20. juli 2018 Pizzarestaurantene bruker ferdig stekt kjøttdeig som de smuldrer over. 11
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #34 Skrevet 20. juli 2018 Akkurat nå, Meadow skrev: Pizzarestaurantene bruker ferdig stekt kjøttdeig som de smuldrer over. Nope. Anonymkode: dd0f4...d28 2
WCKD Skrevet 20. juli 2018 #35 Skrevet 20. juli 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Samme hva du mener. Poenget er at de legger det på rått. Eller tror du de står og steker i stekepanne? Du får sjekke menyen på f.eks Pizzabakeren og se om ordet "kjøttdeig" dukker opp på noen av pizzaene de tilbyr. Anonymkode: dd0f4...d28 Så klart de steker det på forhånd, kjøttdeig skal være gjennomstekt. Tror du Mattilsynet tillater å slenge rå kjøttdeig på pizzadeigen og så sette den i ovnen. Og om du mener at det er dette Pizzabakeren gjør regner jeg med at kjøttdeigen ikke smaker noe? Du får jo ikke krydret den rå kjøttdeigen på samme måte. Du er naiv. Seriøse aktører steker kjøttdeigen på forhånd. 7
WCKD Skrevet 20. juli 2018 #36 Skrevet 20. juli 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Nope. Anonymkode: dd0f4...d28 Jo. Enten det eller steker den selv. De legger ikke på rått. Det er ikke lov. 5
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #37 Skrevet 20. juli 2018 2 minutter siden, WCKD skrev: Så klart de steker det på forhånd, kjøttdeig skal være gjennomstekt. Tror du Mattilsynet tillater å slenge rå kjøttdeig på pizzadeigen og så sette den i ovnen. Og om du mener at det er dette Pizzabakeren gjør regner jeg med at kjøttdeigen ikke smaker noe? Du får jo ikke krydret den rå kjøttdeigen på samme måte. Du er naiv. Seriøse aktører steker kjøttdeigen på forhånd. Du har ikke hørt om å røre inn krydder i rå kjøttdeig? Hvordan tror du, f.eks kjøttkaker blir krydret? Det er heller ikke snakk om store mengder kjøttdeig som has på pizzaene. Det er forholdsvis få biter, strødd utover. Dette blir stekt i et kvarter på over 300 gr Om du tror det er forstekt forandrer ikke det faktum at det er det altså ikke. Anonymkode: dd0f4...d28 5
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #38 Skrevet 20. juli 2018 4 minutter siden, WCKD skrev: Jo. Enten det eller steker den selv. De legger ikke på rått. Det er ikke lov. Hjelper ikke hva du påstår når jeg VET at det er slik jeg sier. Anonymkode: dd0f4...d28 3
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #39 Skrevet 20. juli 2018 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvordan får du krydret kjøttdeigen om du legger den på rå på pizzabunnen? Bare klasker krydderet rett opp på det råe kjøttet?? Anonymkode: e9917...782 Det er ingen som krydrer kjøttdeig du skal ha på pizza, det er til taco. Anonymkode: 40256...f95 2
AnonymBruker Skrevet 20. juli 2018 #40 Skrevet 20. juli 2018 17 minutter siden, Stella Rose skrev: Nei, si det...for de det er godt vel. Men må man steke det med løk? Eller kan man bare steke kjøttdeig alene og putte på pizza? Anonymkode: 40256...f95
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå