Gå til innhold

Frikjent for å ha skrevet at islam er en "facistisk ideologi".


ops2

Anbefalte innlegg

I et par år har en gruppe som kaller seg "Netthatsgranskeren" finkjemmet nettet for så å anmelde et tusentalls svensker (majoriteten pensjonister) for "hets mot folkgrupp".

71-årige Denny måtte møte i retten 19. juni for å ha kalt islam en facistisk ideologi forkledt som religion, og andre ting. Dette er tiltalen:

8 § Den som i uttalande eller i annat meddelande som sprids hotar eller uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning, döms för hets mot folkgrupp till fängelse i högst två år eller om brottet är ringa, till böter.

Lederen for Netthatsgranskeren er en tidligere politimann som har fått sparken fra jobben, og i tillegg har han blitt dømt for dyremishandling. Det har ikke forhindret han fra å få 600 000 SEK i offentlig støtte. http://katerinamagasin.se/denny-friades-for-asiktsbrott-bara-min-advokat-kostade-skattebetalarna-33-000/

Quote

– Det rörde sig ju om massanmälningar, även om relativt få har gått till rättegång. Det var främst islamkritik som näthatsgranskaren, alltså Tomas Åberg, hakat upp sig på… i anmälan gick han själv under falskt namn och kallade sig Johan Eriksson. Jag vet inte varför han är så fixerad vid just kritik av islam? Jag mejlade honom och frågade, varför anmäler ni inte kommentarer om svennehora och sexuella anspelningar, men de svarade att det inte var så viktigt. Fokus har varit på att anmäla svenska pensionärer som kritiserar islam och invandringspolitik.

 

Full utskrift av det han hadde postet som ble ansett som så krenkende at det kunne medføre to års fengsel er under spoiler.

Spoiler

hets1.jpg

Dette ble han frikjent for i retten. Fristen for å anke dommen går ut 17. juli. Blir den ikke anket, er det altså en rettskraftig dom i Sverige på at denne typen ytringer dekkes av ytringsfriheten. Det hjelper ikke de andre svenske pensjonistene som ble anmeldt og har betalt sine bøter.

 

Endret av ops2
fjernet 1 ord
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bra av svensk rett. Såpass må en religion som islam tåle. 

Kirken, kristendommen og Jesus har da måtte tåle mye verre. 

Men jeg skjønner godt at at mange er redd for at islam skal avsløres som den største løgnen noensinne. Hvem andre enn Mohammed vet egentlig hva han så i den hulen? 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...