Gå til innhold
AnonymBruker

Visum / Amerikanske ambassaden

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg skal på intervju ang visum hos den amerikanske ambassaden. Synes ikke infosiden var så veldig nyttig, så prøver meg på å spørre her ettersom det nok er mange som har vært der før meg.

- Har fått time kl 09.00. Må jeg møte opp noe før? Noen snakker om å stille seg i kø og å vente utenfor. Hvordan fungerer dette?

- Hvor lang tid kan jeg regne med det tar?

- Vet at jeg ikke kan ha med pc/sekk, men kan jeg kun ha med typ en liten håndveske? Er jo flere dokumenter jeg må ha med. 

- Hva spør dem om? Antar vi snakker engelsk?

Anonymkode: 4593e...580

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Reputation

Jeg møtte opp vel en time i forveien, men det var ikke helt nødvendig. Hvor lang tid det vil ta varierer hvor mange mennesker som er der men du er nok ferdig god tid før kl 11. Ha alle dokumenter i en dokumentmappe/perm, så slipper du at de blir krøllet og brettet. De vil spørre deg et par spørsmål på engelsk, alt fra hva du skal gjøre, hvor du skal bo, hvordan din økonomiske situasjon er og hva forhold du har der og hjemme. Det fikk jeg hvertfall. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her