Gå til innhold

Evolusjonen videre


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vi mener vi er det mest utviklede vesenet på jorden, men hva med evolusjonen videre, hvordan utvikler vi oss, og til hva?

Anonymkode: 12077...494

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er umulig å vite.

Dessuten er vi ikke det mest velutviklede vesenet på jorda, litt avhengig av hvordan vi definerer selvsagt. Kakkerlakker og bjørnedyr tåler langt mer enn hva en skral menneskekropp tåler. Mennesker er gode på å tilpasse miljøet etter oss heller enn omvendt, men det er langt i fra en fordel om man ser på utviklingen i verden. Sånn det ser ut i akkurat dette øyblikket ihvertfall.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi kommer til å leve mye lenger, og de fleste alderssykdommer (eks. hjerte- og karsykdommer, demens, etc.) kommer til å forsvinne grunnet medisiner og genetisk modifikasjon. Vi blir også noen centimeter høyere, og får et mye bedre immunforsvar som følge av bedre kosthold, vaksiner, og andre medisiner. Fremtidens sapiens kommer antageligvis ikke til å rammes av vår tids sykdommer og lidelser.

Fremtidens sapiens kommer ikke til å utvikle seg like langsomt gjennom flere tusenår slik vi har gjort; de kommer til å utvikle seg veldig fort og på veldig kort tid. Dette på grunn av genetisk terapi og modifisering av vårt arveanlegg, noe som kommer til å innebærer at  ugunstige- og sykdomsfremkallende gener kommer til å fjernes fra genpolen. Foreldrene kommer med andre ord til å designe sin barn til fullkommen perfeksjon; gener for høy intelligens og godt immunforsvar kommer til å verdsettes. Svake gener kommer til å fjernes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utslettelse. I ikke altfor fjern framtid vil menneskeheten utvikle noe som fører til total utslettelse for hele arten. Supervåpen, AI, resistent sykdom, genmodifisering med uforutsette følger, mulighetene er mange. Et eller annet vil gå galt, og det var det.

Anonymkode: 1e32d...ed3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg tror ikke vi vil rekke noen videre evolusjonsmessig utvikling før vi har ødelagt vårt eget eksistensgrunnlag på grunn av overbefolkning. Som alle andre populasjoner som vokser eksponensielt vil det føre til en katastrofal kollaps, det uvanlige er hvor mange andre arter og økosystemer vi tar med oss i dragsuget. Vil noen mennesker overleve dette? Aner ikke, det kommer an på veldig mange faktorer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er to grupper mennesker: de som tror det finnes fullkommen kjærlighet, og de som fnyser av tanken. Sistnevnte vil dø ut. Den som tror kjærligheten finnes, vil alltid strekke seg etter den. Verden går en lys fremtid i møte når alle handler ut fra kjærlighet.

Endret av Horten Market
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når det kommer til mennesket er Evolusjonen nesten død (lite naturlig utvelgelse) Men nå har vi kommet så langt at vi snart kan ta ansvar for vår egen evolusjon. 

Teknologien må finpusses litt, men genteknologien er vel ca der IT var 50 år siden og utviklingen går raskt. Snart kommer vi til å kunne genmodifisere oss selv, eller ihvertfall våre barn.

Våre barnebarn vil ha super-intelligens og evig ungdom.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takket være moderne medisin vil vi bli sykere og sykere, fysisk og mentalt. (Før ble de syke sortert vekk)

Redningen ligger i genmodifisering og seleksjonssamfunn.

Det forutsetter at vi ikke dreper alt annet liv rundt oss med boss, overbefolkning og bomber.

Anonymkode: c5e4d...bc9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...