Gå til innhold
AnonymBruker

Hvorfor søke informasjon hvis den ignoreres?

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg blir motløs av all informasjon vi besitter, som vi ikke tar innover oss. Vi lever i et informasjonssamfunn, vi er ganske opplyst. Likevel ser det ut til å prelle av til fordel for de kommersielle krefter og vår hang til selvrealisering og rask tilfredstillelse. Selv om vi er klar over konsekvenser at vår livsstil skaper personlig og klimatisk ubalanse finnes det ikke kraft til å stå imot. Ekspertene viser avmakt når de møter utfordringer med informasjon og opplysthet. Mennesket gir ikke slipp på umiddelbar tilfredsstillelse til fordel for en bedre tilværelse på sikt. 

Det er ikke nytt og unikt, de forhistoriske menneskene på påskeøya visste nok godt at det gikk mot slutten når de slaktet de siste Moa-fuglene. Skal vi lære av informasjonen vi besitter? Hva skal vi ellers med den?

Anonymkode: d8447...da3

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

stan

Vi trodde at når allverdens kunnskap og informasjon bare er et tastetrykk unna så ville vi ta for oss av dette, og lære og bli kloke og forstandige. 

Men vi valgte å bruke det til å like katter og se på porno. 

Istedenfor å bruke nettet til å finne ut av det vi ikke skjønner, bruker vi det til å finne andre som heller ikke skjønner, og sammen blir vi skjønt enige om at de som skjønner bare lurer oss. 

Mennesket er nysgjerrig, men først og fremst makelig. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her