AnonymBruker Skrevet 15. september 2017 #1 Del Skrevet 15. september 2017 Når jeg skal lage f.eks hjemmelaget Twix/Snickers/o.l., og smelter sjokolade til det formålet, tåler ikke sjokoladen å være i romtemperatur lenger. Hvorfor? Er det noe jeg kan gjøre annerledes så jeg slipper å oppbevare alt av hjemmelaget sjokoladegodteri i kjøleskapet? Anonymkode: 1e3ea...6bc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stan Skrevet 16. september 2017 #2 Del Skrevet 16. september 2017 Jeg vet ikke men lurer på om det har med at sjokolade består av mange ulike typer fett og olje. Disse har ulike smeltepunkt. Jeg lurer på om det som skjer er at de skiller seg. Kan se at det er ulike faser, gjerne med en ganske tynn som legger seg på toppen. Jeg har prøvd å blande inn kokosfett og det hjelper, men det endrer jo smaken noe. Men for mørk sjokolade blir det ganske bra. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. september 2017 #3 Del Skrevet 16. september 2017 For at sjokoladen skal beholde egenskapene sine etter smelting må den tempereres. Anonymkode: 59fa5...b82 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stan Skrevet 16. september 2017 #4 Del Skrevet 16. september 2017 34 minutter siden, AnonymBruker skrev: For at sjokoladen skal beholde egenskapene sine etter smelting må den tempereres. Anonymkode: 59fa5...b82 Skikkelig interessant. Dette er jo akkurat svar på det jeg har fundert på 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå