Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Kalia

Kalias verden av Kaos

Recommended Posts

Guest Kalia

Hei hei! Jeg er ikke ny her på forumet, men kommer i ny innpakning hvert fall. Blir sikkert ikke så mye spennende å lese i denne dagboken, men om du lever et perfekt liv og vil le av en som fomler rundt som en Klossmajor på tykk is er du mer enn velkommen. Som du ser hadde jeg egentlig en til K til tittelen min, men jeg fant ut at tre K'er kunne gi litt feil inntrykk, eller? 

Jeg kommer for det meste til å rable ned tanker fra hverdagen, prøve å skrive ned litt planer slik at jeg nesten må gjøre de og ellers bare prøve å få orden på det Klossete, Kronglete, Kaoset av en hjerne (jeg har ganske dårlig humor også forresten :fnise:) jeg er utstyrt med.

Ellers er jeg en jente i starten av tyveårene, bosatt på Østlandet for tiden da jeg er student. Har egentlig ganske nylig kommet ut av et langt samboerforhold og flyttet vekk fra den verden. Jeg skulle jo få kontroll på livet mitt og starte det på ekte, men egentlig klarte jeg bare å surre meg inn i en gedigen kjærlighetssorg, som forøvrig ikke har noe med exen min å gjøre, og attpåtil dater jeg jo denne mannen som er grunnen til min sorg. Det er godt gjort det. Han kommer jeg sikkert til å skrive en del om, så han blir kalt mr.A fra nå av, men jeg har vel innsett at jeg må droppe han om ikke ting blir bedre snart. Sorgen min er egentlig ikke så gedigen altså, syntes bare det er et morsomt ord. Ellers liker jeg veldig godt å lage mat, spesielt baking, men er ikke så glad i å spise, prøver å lære meg å strikke, er alt for glad i dyr, har masse sære interesser og elsker å sitte å lese om merkelige ting på nett. Også har jeg slike vanlige interesser også da, som vinkveld med venninnene mine, natur og friluftsliv, liker å spille litt innimellom, men helst sammen med andre, trening osv. 

Jeg starter egentlig denne dagboken for min egen skyld, jeg tenker det kan være gøy å lese tilbake på når ting forhåpentligvis faller litt mer på plass, kanskje noen vil være med å følge meg på veien dit også. Første innlegg utover introduksjonen her får komme en annen dag, nå må jeg sove, skal nemlig være flink å stå opp tidlig i morgen slik at jeg rekker trening før forelesning.

Hilsen -:bond:

 

PS: Satt å så på nattpatruljen i sted, den ene episoden var fra nord der det er lyst hele døgnet. Vet dere hva det kalles når noen raner en bank midt på natten når solen aldri går ned? (Svaret kommer i morgen)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...