Jump to content
kaffepulver

Kaffepulvers lille hjørne!

Recommended Posts

kaffepulver

Hei og velkommen til min dagbok! :) Her blir jeg å skrive litt av hvert av det som skjer i livet mitt og siden jeg ikke har en spesiell interesse eller "livsstil" så blir det en generell dagbok der jeg kan skrive om alt som faller meg inn. Litt om meg kanskje...

Jeg er en ung kvinne, i starten av tyveårene. Har flyttet nedover i landet sammen med samboer, har tre tantebarn (ett av dem er gudbarn), jobber med barn og er glad i å gå tur, se film, høre musikk og ta bilder. Så her legges det nok ut litt bilder også innimellom.

Jeg har vokst opp i Nord-Norge, på en liten øy. Flyttet hjemmefra som 15-16 åring og begynte skolegangen før jeg deretter flyttet to ganger igjen. Nå har jeg altså endt opp i Rogaland og stortrives der! Det er litt annen "kultur" der nede, men jeg trives godt og har møtt mange hyggelige mennesker.

Av temaer jeg er mest interessert i generelt på KG er nok skjønnhet, kropp og helse, samliv og relasjoner, generell debatt og seksualitet. Det er der jeg er mest... :)

------------------------------------------------------------------------------

Nå har jeg meg en pause - min yngste bror er konfirmert i dag og vi kom hjem fra kirka for ikke lenge siden, så nå har jeg tatt meg en kaffe før jeg drar bort på lokalet. Vi har styrt masse de siste dagene med mat og pynting, så skal bli godt å kunne sette seg ned med familie og bare kose seg! Så blir det den hersens oppryddingen i kveld da... Er jo verdt det så klart! 

Ha en god dag! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

kaffepulver

Nå sitter jeg og drikker kaffe mens jeg venter på at håret skal tørke. På selveste konfirmasjonsdagen ble jeg selvfølgelig syk, men det kjentes ikke så godt før jeg våknet neste morgen. Ble tett, fikk feber og er i dag i generelt dårlig form. Flott.

Ellers... Familien er reist og huset er "tomt". Mamma og pappa er på jobb mens brødrene mine sitter oppe på hvert sitt rom. Regner med de spiller! :) Prøver å finne ut hva jeg skal gjøre i dag. Kanskje jeg går meg en liten tur, selv om de andre fraråder meg å gjøre det før jeg blir frisk. Men jeg føler for litt frisk luft, jeg!

Jeg prøver å skrive blogg for familie og venner (siden jeg har flyttet og alt) så jeg skal lage et innlegg med litt bilder der nå. Håper du har en fin dag eller kveld, hvor enn du er i verden.

xx

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...