Jump to content
Sign in to follow this  
Pandore

Et lite spørsmål...

Recommended Posts

Pandore

Jeg er ei jente som ønsker meg barn så utrolig mye. Er sammen med verdens beste kjæreste, skal gifte oss neste år. Føler meg veldig klar for barn nå, har fast inntekt og ferdig med all utdannelse. Men kjæresten min skal absolutt vente til etter vi har giftet oss. Jeg klarer ikke å godta den avgjørelsen. Jeg vil ha barn nå... :veldigsur: Noen andre som har opplevd dette? Jeg har lett for å mase på kjæresten min om dette, siden det betyr så mye for meg...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Madden

Kanskje du kan forhandle frem et kompromiss? Det er jo viktig å respektere hverandres ønsker da..så du kan jo ikke presse igjennom ditt ønske, når han åpenbart vil det annerledes. Kanskje dere kan snakke litt om hvorfor det er så viktig for ham å vente til etter bryllupet..kanskje du synes det er lettere å vente hvis du forstår hvordan han har tenkt det?

Han vil jo ha barn da, slik jeg forstår..men ikke før neste år..ikke lett å skulle gi råd annet enn at dere må snakke ut om tingene, du må forklare for ham at du ikke har lyst til å vente så lenge, og hvorfor..og så må du få hans versjon av det..slik at dere kan bli enige om en løsning som kan være god for dere begge!!

Lykke til da!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ps

Hmmmm....ikke lett den der nei, man må jo være enige helst. Er det religiøst betinget at han vil vente til etter at dere er gift? Noen vil jo at ting skal skje i for dem; riktig rekkefølge? Eller kanskje han sier det slik fordi han rett og slett ikke er klar til å bli pappa ennå, og trenger ett år til sammen med bare deg?

Jeg må nok være enig med Madden og si at dere bør snakke ut, det er viktig å vite hva den andre tenker og mener om dette, det er jo ikke til å komme forbi at når dere blir tre så forrandres hele deres verden.

Om det er grunn 1 så kan man jo forhandle om dato på bryllupet og gifte seg før kanskje?

Er det grunn 2 så er det lurt at begge har lyst til å være forelder tror jeg da.

Klem til deg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pandore

Har snakket mye om dette den siste tiden, og har nå inngått et kompromiss. Skal begynne å prøve fra mars neste år... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Madden

Kjempeflott!!! Lykke til med prøvinga!! Ikke så lenge til mars da! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Imax

Så bra! Kommunikasjon er kjempe viktig, og dette er et bevis på at det funker.

PS! Jeg var veldig fokusert på det samme som deg, men har roet meg litt ned for å gi mannen litt rom. Til begges fordel egentlig. Og helt ærlig - du må ha perspektiv. Et halv år eller år er ikke så mye i den store sammenhengen...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous

Hadde det vore meg så ville eg fått unnagjort bryllaupet fyrst og laga barn etterpå. Ikkje fordi eg meiner at ein må vere gift altså :wink: Synast berre det er kjekt å ha ein ting å glede seg til om gongen. Eg gifta meg i sommar og hadde masse kjekt med planleggjing og tenkte ikkje på unge i det heile. Men no som bryllaupet er over kjennast det meir naturleg å tenke på å få ein baby. Skal ikkje blande meg opp i dykkar avgjersle :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...