Gå til innhold

Anamelona og Melonbarna!


Anamelona

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

:riste: Ingenting her.. Synes plutselig magen ble mye mindre etter et dobesøk istad. Så jeg kunne bare spekulere i om det har gått litt vann mens jeg tisset eller noe, men jeg gidder ikke ta det seriøst engang.. Gått masse slimpropp idag. Men det er vel det eneste jeg kan ''skryte'' av. Pluss én ri.. :sukk:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk for alle gode tanker. :klem:

Jeg blir forbaska sliten av det ja. Er igang med rier igjen nå. Hatt i ca en time. Igår var det ingenting. Nå er det mellom 5-7 minutter mellom. Men det gjenstår å se om de fortsetter eller om de gir seg. :) Sykehuset tilkalles om vannet går eller jeg må presse. Ikke et sekund før. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Still going strong. Det varierer mellom 5-9 minutter mellom hver nå, men det blir sterkere for hver gang. OG det er mindre enn 10 min mellom. :hoppe: Lei som jeg er så sitter jeg og fryder meg over hver rie. :fnise: Svigermor er her, og hun sitter bare og tripper og venter på en anledning til å kaste oss ut og sende oss på sykehuset. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får virkelig håpe at hun bestemmer seg for å komme denne gangen da! Jeg kan forestille meg at det må være veldig frustrerende å gå sånn i mange dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Søte dere... :rødme: Tenker det blir en liten sjekk på sykehus ikveld/inatt. Nesten så jeg kommer til å kreve at de tar vannet om de vil sende meg hjem igjen. For om jeg blir bedt om å reise igjen kommer jeg ikke til å tørre å ringe tilbake. :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dere er virkelig gode å ha! :Nikke:

Riene mine forsvinner når jeg reiser på meg, så da jeg omsider kontaktet sykehuset inatt så fikk jeg jo beskjed om å ta en dusj og slappe av. :sur: (Ta det jævla vannet!!!) jeg har holdt på altfor lenge med det her nå. Utrolig sliten. Kjent på rier hver gang jeg våknet inatt. Har ikke sovet mye. Og de fortsetter idag. Men de er vel en forbanna illusjon da..... Sorry banning og styr, men jeg er sur. Imorgen må alle hjelperne våre reise, og da har vi absolutt ingen til å være plutselig barnevakt på natta. Fra tirsdag av er alle mulige på ferie eller opptatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det vel på tide at Minstemelona slutter med disse "I'm one of those too-cool babies who insist on being fashionable late to their own party"-nykkene! :rope: :jente:

Skjønner at dette blir MEGET frustrerende!!! Håper virkelig det løsner snart, og at det ordner seg med barnevakt!

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, hvis det skjer i løpet av dagen/natta så løser det seg med barnevakt. Men det er lite som tyder på det.. Enn så lenge. Noen jordmødre her som vil tjene noen lapper ''svart''?? Ta vannet mitt....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Minstemelona er her! :hoppe: Fødselshistorie kommer. Men nå ligger jeg alene på fødestua og venter på ledig operasjonssal. Må sy litt. Ble litt dramatisk. Alt skjedde plutselig veldig fort, så Pappamelona er med minstemelona er på overvåkning, har bare såvidt fått strøket henne på kinnet. Tre kvarter gammel nå. Men alt går visst bra:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...