Gå til innhold

Veksthuset


Klematis

Anbefalte innlegg

Tusen takk, Camelia :klemmer:

Vielsen blir i kirka. Har foreløpig ingen problemer med det. Men må si jeg gruer meg til samtalen med presten. Samboer har et nært familieforhold til ham... Synes det blir litt kinkig dersom han begynner å spørre om tro og sånt. Men jeg kan jo ikke lyve heller. Kjenner meg jo ganske godt fra før, så tror vel egentlig han vet. Så kanskje han ikke spør for mye?

:hoppe: litt for å kanskje gå gravide samtidig! Synes fremdeles det er litt nifst og fremmed jeg... :sjenert:

Ha en super dag du også! :sol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Åj, åj, kom akkurat på at jeg har glemt å skryte av at jeg faktisk har klart å komme meg på trening denne uka! :trene: <-- Styrketrening med vektstang. Så nå er jeg så stiv og støl at jeg nesten ikke kan gå... Må satse på å komme meg på en slik trening i uka, så blir jeg nok ikke så støl :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flink du er å trene, kansje jeg og skal komme meg ut i dag *henter inspirasjon*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Camelia

Steike flink du er å trene midt i denne varmen!! :klappe:

Bare si til presten som det er du. De er nok vant til å omgåes det meste, for å si det sånn. Det er jo forholdsvis vanlig både med begravelser og bryllup og dåp, blant ikke kristne. Så kan aldri i verden tenke meg han reagerer på det. Tvert imot opplevde vi det som positivt. Mannen min er ikke kristen, og presten fikk til det veldig fint, så det ikke ble for fremmed for ham også. Det finnes jo mer og mindre religiøse bryllupstaler for å si det sånn. ;) Fordel at mannen din kjenner presten kanskje, for da vet han om han er ok eller ikke?

Ønsker deg en fin søndag! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klemmer: Flickan og Camelia!

Har hatt en super helg i tropevarmen. Jeg har beiset hus mens sambo har mekket bil og laget mat. Og vi fikk også tid til en runde golf i varmen :)

Sambo begynner tydeligvis å bli klar til å bli prøver han også :rødme: I går småfleipa jeg litt med at jeg vel måtte bestille meg en time hos legen første dagen etter bryllupsreisen for å fjerne spiralen. Han mente da at det burde jeg jo gjøre rett før bryllupet heller! Han syntes det ville være mye hyggeligere om vi unnfanget på bryllupsnatten eller på bryllupsreise :)

Merker at jeg er litt skeptisk til akkurat det, selv om jeg selvfølgelig synes det er utrolig hyggelig at han er så klar... "Problemet" er jo at jeg da må være forsiktig med alkohol (avholdende?) hele bryllupsreisen og kan også risikere å få mensen mens vi er der. Noe jeg altså ikke har mens jeg bruker hormonspiral. Det er jo litt fælt å utsette prøving på grunn av alkohol også då :sjenert:

Hadde jo vært litt lettere om jeg hadde kontroll på syklusen min i det minste sånn at jeg hadde visst både når jeg måtte holde meg unna alkohol og når jeg kan forvente å få mensen. Da foreslo samboer helt av seg selv at jeg kunne jo begynne å tempe :sjokkert: Da jeg lurte på hvor han hadde hørt om det, så sa han at det hadde de da lært i naturfagen på ungdomsskolen. Han var sjokkert over at jeg trodde han ikke visste dette, for det var vel almenkunnskap :klø: Jeg har vagt hørt om det da, men må ærlig innrømme at jeg ikke hadde tenkt spesielt mye over dette før det begynte å bli aktuelt å prøve :fnise: Men så har jo jeg alltid sagt at jeg ikke skal ha barn da, så jeg har vel bare oversett den informasjonen ;)

Nå vet jeg ikke engang om det vil være mulig å tempe når jeg bruker spiral :klø: Men mener å huske at jeg skal ha eggløsning som vanlig og da bør det vel gå greit? Får høre med legen når jeg skal dit om en måneds tid :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, så spennende med mann som er såpass klar. :hoppe: Jeg vet heller ikke om det går an å tempe, det kommer vel an på om det er hormonspiral eller ikke. Du får høre med legen ja :)

:kose: litt på Klematis

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Camelia

Så gøy at mannen er så klar!! :hoppe:

Skjønner godt du vil vente med å fjerne spiralen til etter bryllupsreiser jeg!! Hallo - det er jo da man vil :humpe: masse, og å skulle fått tante rød på besøk på bryllupsreiser er jo lite aktuelt.. Romantisk tanke av samboeren din altså - highscore for den! Men vi er da praktiske jenter;) Fnis.. :)

Ha en fiin dag! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, har ikke helt avskrevet å fjerne den før bryllupet enda. Ikke engang sikkert det går an å få legetime i romjula? Og da er jeg jo helt sikkert ikke her men hjemme hos foreldrene mine eller hos svigers, og har ikke så veldig lyst at de skal vite at jeg går til legen for å ta den ut. Er kanskje ikke så lett å få time hos andre enn fastlegen heller for å gjøre slikt :klø: Så da må det eventuelt bli enda tidligere. Med fare for å få mensen i bryllupet... Hm, det vil jeg jo hvertfall ikke...

Men er rimelig :babysmokk:-klar jeg også, så vi får se hva det blir til :fnise:

Og nå har jeg (eller vi; satt og surfet på dette sammen) bestilt termometer med to desimaler + graviditetstester på nett. Selv om det jo er lenge til vi skal begynne å prøve :sjenert: Sambo var jo så klar for at jeg skulle begynne å tempe, så da får jeg vel gjøre det da ;) Greit å få litt orden på syklusen og sjekke at jeg faktisk har EL. Og kanskje det viser seg at det passer perfekt å ta ut spiralen rett før bryllupet, altså at EL vil være noen uker etter slik at jeg slipper TR før etter bryllupsreisen ;) Er litt nifst dette, men også veldig koselig :rødme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husk at selv om temping viser at du har EL så er det ikke 100% sikkert at du faktisk har det. Kroppen kan gjøre seg klar, vise temp. stigning, men ikke slippe egget... Bare sånn obs, obs.

Men nå får vi virkelig håpe at du ikke trenger å tenke på noe sånt engang og at kroppen fungerer som den skal fra dag 1 :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke: Strix! Hyggelig med nytt besøk :)

Jeg er klar over det. Men føler jeg blir veldig påvirket til å tro at det skal være kjempevanskelig å bli gravid av å lese her inne. Så jeg har bestemt meg for å hvertfall starte positivt ;) Selv om jeg innerst inne tror vi kommer til å slite... :sjenert:

Satser på temping i første omgang, og om det ikke klaffer i løpet av et par måneder så skal jeg prøve meg på EL-tester også. Er jo ikke engang sikkert jeg vil få noe som helst utslag på tempingen siden jeg har hormonspiral (leste at 15-20% ikke har EL med hormonspiral), men jeg elsker statistikk og grafer, så vi skal prøve :)

Endret av Klematis
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde sluttet på spiral en stund før bryllupet, og brukt kondom frem til prøving jeg. Hvis du får mens på bryllupsreisen, kan dere jo gjøre andre ting likevel :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg hadde sluttet på spiral en stund før bryllupet, og brukt kondom frem til prøving jeg. Hvis du får mens på bryllupsreisen, kan dere jo gjøre andre ting likevel :lur:

Det er bare det at jeg virkelig ikke liker kondomer... :sjenert: Men om vi bestemmer oss for å være prøveklare til bryllupsnatten og ikke får legetime tett opptil, så blir nok det løsningen for en kort periode.

Når det gjelder mens på bryllupsreisen så er jeg mest bekymret for for alt dillet med tamponger siden vi håper å dykke en del. Å gå en hel dag i vått badetøy når en har mensen er liksom ikke så gøy... Og om det blir litt "adventure"-tur på oss i tillegg som vi håper, så er ikke alltid sanitærforholdene helt slik jeg helst ønsker på den tiden av måneden :eeeh: Sånn bortsett fra det skal vi nok klare oss ja :lur:

Men der kom jeg på en ting: Om vi skulle være så utrolig heldige å få klaff med en gang, kan jeg dykke da? Altså mellom EL og IKM? Bør vel strengt tatt ikke være noe problem så lenge jeg ikke kommer ut for en ulykke, eller? :klø:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veieliste - Blir litt voldsomt å poste hele lista hver uke, så kommer i fremtiden bare til å liste ukens veiing og oppdatere denne.

27. mars: 71,0 kg = 26,3 kg fett og 44,7 kg annet

10. april: 70,0 kg = 25,6 kg fett og 44,4 kg annet -1,0 kg

15. april: 70,1 kg = 25,3 kg fett og 44,8 kg annet +0,1 kg (totalt -0.9 kg)

22. april: 70,2 kg = 25,3 kg fett og 44,9 kg annet +0,1 kg (totalt -0.8 kg)

22. mai: 69,5 kg = 24 kg fett og 45,5 kg annet. -0,7 kg (totalt -1.5 kg)

27. mai: 70.8 kg = 24,1 kg fett og 46,7 kg annet. +1,3 kg (totalt -0.2 kg)

03. juni: 70,0 kg = 24,5 kg fett og 45,5 kg annet -0,8 kg (totalt -1 kg)

10. juni: 69,2 kg = 24,4 kg fett og 44,8 kg annet -0,8 kg (totalt -1,8 kg)

17. juni: 68,9 kg = 24,0 kg fett og 44,9 kg annet -0,3 kg (totalt -2,1 kg)

24. juni: 68,4 kg = 24,1 kg fett og 44,3 kg annet -0,5 kg (totalt -2,6 kg)

01. juli: 68,9 kg = 23,8 kg fett og 45,1 kg annet +0,5 kg (totalt -2,1 kg)

08. juli: 69,2 kg = 23,7 kg fett og 45,5 kg annet +0,3 kg (totalt -1,8 kg)

15. juli: 67,4 kg = 23,7 kg fett og 43,7 kg annet -1,8 kg (totalt -3,6 kg)

22. juli: 68,1 kg = 22,9 kg fett og 45,2 kg annet +0,7 kg (totalt -2,9 kg)

29. juli: 68,8 kg = 22,5 kg fett og 46,3 kg annet +0,7 kg (totalt -2,2 kg)

12. august: 68,0 kg = 23,7 kg fett og 44,3 kg annet -0,8 kg (totalt -3,0 kg)

19. august: 68,3 kg = 22,9 kg fett og 45,4 kg annet +0,3 kg (totalt -2,7 kg)

02. sept: 66,9 kg = 23,6 kg fett og 43,3 kg annet -1,4 kg (totalt -4,1 kg)

10. sept: 68,5 kg = 22,2 kg fett og 46,3 kg annet +1,6 kg (totalt -2,5 kg)

16. sept: 68,8 kg = 23,6 kg fett og 45.2 kg annet +0.3 kg (totalt -2,2 kg)

23. sept: 68,6 kg = 23,1 kg fett og 45,5 kg annet -0,2 kg (totalt -2,4 kg)

30. sept: 68,4 kg = 23,6 kg fett og 44,8 kg annet -0,2 kg (totalt -2,6 kg)

07. okt: 68,7 kg = 23,4 kg fett og 45,3 kg annet +0,3 kg (totalt -2,3 kg)

14. okt: 68,4 kg = 23,3 kg fett og 45,1 kg annet -0,3 kg (totalt -2,6 kg)

21. okt: 68,0 kg = 22,8 kg fett og 45,2 kg annet -0,4 kg (totalt -3,0 kg)

28. okt: 67,0 kg = 25,5 kg fett og 41,5 kg annet -1,0 kg (totalt -4,0 kg)

11. nov: 67,9 kg = 22,6 kg fett og 45,3 kg annet +0,9 kg (totalt -3,1 kg)

18. nov: 66,9 kg = 23,1 kg fett og 43,8 kg annet -1,0 kg (totalt -4,1 kg)

Endret av Klematis
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opp 0,7 kg siste uke :tristbla:

Mat denne uka: Har ikke vært noe flink, så dette fortjente jeg... Klimaanlegget på jobb har streika, så sjefen har spandert is nesten hver dag. Og da er det vanskelig å si nei, gitt... Nesten så jeg skulle ønske jeg var på godteristopp igjen, da var det mye lettere å la være. Hm, må kanskje vurdere det igjen. Når klimaanlegget virker igjen ;)

Trening denne uka: Styrketrening tirsdag som gjorde meg til krøpling resten av uka --> Minimalt med bevegelse etter det. Søndag var jeg nesten OK igjen, så da ble den en tur på golfbanen = 5.5 timer gange. Medium fornøyd med innsatsen.

Link til veielista

Endret av Klematis
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Da har jeg kjøpt Gro Nylanders bok "På vei: Unnfangelse, svangerskap, fødsel" :hoppe:

Så nå skal jeg gå å legge meg og lese litt på senga.

Blir en del snakk om bebiser her for tiden :rødme: Nesten så vi har glemt av alt som må ordnes med bryllupet... Men det ordner seg nok :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare innom øg drømmer litt om beibiser :rødme: Har begynt og lese boka jeg og, ogjeg er veldig fornøyd hittil. Har ikke lest så langt da, for jeg leser bare litt på senga om kvelden. Men den er godt skrevet. Kos dere :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:trene: Nå har jeg for en gangs skyld vært skikkelig flink! Styrketrening på tirsdag og en hel time med forferdelig slitsom spinning i går! *Klapper meg selv på ryggen*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...