Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Lalunagoid

  SOFIE ELISE

  Nei, jeg kjenner han kun på bloggen. Synes ikke det er vits i å ta dette videre. Han er en enkel, men snill sjel. Tenker han er nok diskutert her!
 3. SoWhat?

  #IkkeSpørMegHvordanDetGår

  Jeg hater ingen. Liker folk jeg.
 4. urodela

  SO-tråden 2019

  Naturforvaltning!
 5. Rumle

  Rumlerier

  Bare normalsviming heldigvis
 6. AnonymBruker

  Logopedi Bodø

  Lønnsnivået på sykehus er generelt lavt, også for logopeder. En startlønn på rundt 400 000 er vanlig. I kommunen er den høyere, kanskje opp mot 100 000 mer. Anonymkode: 16456...6df
 7. Vet ikke, jeg tror det er et falsk ord kvinner har diktet opp. Anonymkode: 6a249...7de
 8. Jeg skjønner at du er sint, men hva har estetisk smak med dumhet å gjøre? Anonymkode: f01cd...3a6
 9. AnonymBruker

  GYNEFIX - hvor får man det i Oslo?

  Har du hørt på apotek om de kan bestille? Anonymkode: e2cc2...9a3
 10. Sandin

  Hva kan gjøres med de pedofile?

  Det er STOR forskjell på å være pedofil og å være en overgriper. Jeg er helt sikker på at det finnes mange pedofile som holder seg til fantasien, fordi de forstår hvor forferdelig galt det er. Det er viktig at man tar pedofile på alvor og gir de den støtten de trenger slik at de ikke søker opp pornografi eller begår handlinger som er uetiske og straffbare. Det har i mange herrens år vært mennesker som har vært homofile som har levd uten å få tilfredsstillelse, så da er det absolutt mulig å gjøre det samme som pedofil mener jeg. Det dummeste samfunnet gjør er å ikke anerkjenne at dette er en legning, følelser man ikke rår over. Handlingene derimot, de kan man bestemme over. Det bør opprettes gode tiltak for disse, og det kan ikke kalles behandling, for det er det ikke. De skal ikke behandles mot pedofili, de skal få hjelp til ikke å leve ut sine fantasier. Jeg HATER virkelig mennesker som forgriper seg mot barn, og det kan overhodet ikke tilgis, men jeg tror likevel at beste måten å forhindre overgrep på er å anerkjenne legningen og hjelpe de til å takle det.
 11. AnonymBruker

  Fått tilbud om en liten leilighet

  Takk for alle svar. Lest igjenom de . Hvorfor jeg lurer på det er enkel. Pga barnet mitt. Jeg har blitt fortalt at jeg blir sett som en dårlig mor hvis ikke jeg har et hjem som vi kan invitere alle ungene i klassen hjem. Og bli fortalt at ungen min Kommer til å bli mobbet fordi vi ikke har stor hage med trampoline. Osv status og til og med hatt en som truet med å melde meg til bv fordi jeg nevnte noe om dårlig økonomi og mulig jeg ville flytte til billigere sted. Jeg ble rett og slett litt satt ut. Selvfølgelig er det noe jeg vet er rett å gjøre økonomisk. Og vi kommer nok å trives er jo i samme område . Men det med plass til venner og det der gjorde meg litt nervøs. Anonymkode: b30d7...66f
 12. Augustotejerina

  Noen « hetro «menn her som har prøvd homosex?

  Hvorfor du tror det?
 13. Kunne ikke vært mer enig! Håper virkelig noen tar tak i dette.
 14. At jeg går etter de peneste? Jeg vil jo gjerne ha ei som er pen jeg også - og er hun i en liga langt over min vil jeg jo virkelig føle at jeg har lyktes. Skjønner godt at alle gjør det, men det går jo like fullt ikke opp.
 15. Anonymous me

  SO-tråden 2019

  Hva skal du inn på?
 16. Da har jeg kanskje vært heldig, for det har jeg ikke opplevd. Anonymkode: a500e...124
 17. abc123detvardet

  #IkkeSpørMegHvordanDetGår

  Ikke ha venner hvis du ikke tåler å bli spurt hvordan det går.
 18. AnonymBruker

  #IkkeSpørMegHvordanDetGår

  Herlig 😂😂 Anonymkode: e9db5...426
 19. Bryr meg ikke mye om hvor mange barn politikerne mener jeg skal få. Jeg har fått to og ingenting kunne fått meg til å velge flere enn det. Det er ikke bare bare å få barn, hverken å gå gravid og føde (som innebærer risiko), eller tiden med småbarn osv. Jeg tror egentlig folk flest får de ungene de vil ha (om de ikke har problemer med å finne partner eller fertilitet selvfølgelig), jeg tror flere tør å være ærlige om at de ikke ønsker barn og lever deretter og jeg tror flere tør å være ærlige om at de ikke ønsker å være hjemmeværende med en ungeflokk, og kanskje ikke vil kombinere arbeidsliv med flere barn enn 1 eller 2. Anonymkode: 3a544...809
 20. smalls

  Nabokatten har ødelagt barnevogna mi!

  Hadde jeg fått en sur melding fra nabo om at katten min hadde ødelagt og dritt i vognen til de, så hadde jeg krevd å få bilde! Ellers hadde ikke nabo fått en krone av meg. Kan jo være nabo bare dikter dette opp. Picture or it dident happen.
 21. Jeg ville sett på det som rart men ikke "rasistisk". Jeg ville følt det var rart fordi.....en asiatisk karakter spilt av en ikke-asiatisk person er bare ulogisk og slår meg som unaturlig. Asiatisk er asiatisk, hvit er hvit. Ren logikk. Hadde vært enda rarere om det var en historisk film.
 22. AnonymBruker

  Noen « hetro «menn her som har prøvd homosex?

  Den definisjonen er jeg uenig i. For en som er heteroseksuell så vil det være fullstendig uaktuelt å begi seg inn på et seksuelt eventyr med en likekjønnet. Hvis tanken på sex med en av samme kjønn er motbydelig så vil man rett og slett ikke teste. Hvis man tester så er det fordi man har lyst. Og har man lyst så er man homoseksuell/biseksuell. Anonymkode: 025c2...321
 23. Hei! Meg bekjent finnes det ikke en slik funksjon, kun rom/ underforum man kan skjule fra "siste innlegg". Edie, adm.
 24. Moren min både jobbet og studerte det meste av oppveksten min og var mildt sagt uinteressert i matlaging. Hadde vel ikke helt tid heller, antar jeg. Det førte til at vi barna ble gode på kjøkkenet allerede i ung alder. Jeg er litt lik henne likevel, for jeg kan godt ta lett på det også, og så har jeg ikke det der med at det meste kretser rundt mat og måltider. Unntaket er julen, da blir det i overkant mye fokus på maten. Hun var en god rollemodell når det gjelder utdanning da, min mor. Hun inspirerte oss alle til å studere ganske lenge.
 1. Load more activity

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...