Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Tidenes youtube-video
 3. Paramount

  Regjering med Listhaug i spissen

  Skjønner ikke at folk gidder denne konstante mobbingen av høyresiden i politikken. Tror dere virkelig at forskjellen er så enorm politisk? Landet må uansett dekke inn sine utgifter. Det absolutt enkleste i politikk er å si ja til alt.
 4. Fugleskremsel

  Når skal streikende ungdommer svare for seg?

  Vi er ikke halvveis i oljen vi har funnet engang, så snart er vel å ta litt i. Så du mener at det spiller ikke noen rolle om jorden blir ødelagt av andre oljeproduserende land, så lenge Norge ikke er med på det? Du skjønner ikke at ved å fortsette å produsere og tjene penger, så kan vi fortsette å finne billigere og mer miljøvennlige måter å utvinne på? Det er rimelig trangsynt å tro at fiske kan erstatte oljen, både i pengeflyt og arbeidsplasser. De har jo allerede måttet legge restriksjoner på torskefiske i deler av landet. Tror det går tomt for fisk før det får tomt for olje.
 5. Ett år ja, det er jo ingenting... drømmen min det. For meg tok det bare 4,5 år etter siste fødsel før magen ble flat. Var en dundre på 76 kilo før det. Avhengig av sukker som en narkoman. Men jeg la om livsstilen til slutt. Nå veier jeg 58. Har ikke veid det siden jeg var rundt 22 år. Nå er jeg 34 og ferdig med barn. Ts Anonymkode: 44c3d...8a6
 6. 93% ...... legger merke til at mitt og Gry's er 100% tilsammen
 7. Nietsoj

  Assosiasjonslek

  blåmerke
 8. "noen" er vel ikke ja eller nei Ja Er du noens favoritt?
 9. wintergirl

  Venninne som ser veldig gammel ut

  De fleste 35 åringer har ikke skrukker i huden altså, med mindre de ikke tar veldig dårlig vare på seg selv. Noe faktisk 20 åringer også kan få hvis de ikke tar vare på seg selv. Du er i slutten av 20 årene og skjønner ikke at midten av 30 årene er rett rundt hjørnet. Dere er ikke noen ungjenter lenger. Har dere levd usunt fra dere var helt unge, så er det helt normalt at alderstegn kommer i 20 årene.
 10. BangersBeans&Mash

  Reise fra babyen.

  Nå delte jeg hva jeg følte var okei, men nysgjerrig på hvem som ikke kan unngå å reise vekk fra baby over lang tid, si 2 uker? Ikke snakk om barn her, men baby. Jeg skrev at jeg ikke ville ha reist vekk i 2 uker fra min på 2,5 år. Jeg ville aldri ha reist vekk fra en baby. Kan ikke skjønne at en trenger å være vekk i 2 uker fra babyen sin, med mindre du havner på sykehuset liksom.
 11. AnonymBruker

  Hvordan hilser man på muslimer?

  Hvordan hilser en med kristne eller jøder, eller hinduister, daoister, buddhister? Noen som vet? Jehova er enkel, om en får lukka døra. Anonymkode: 26fbf...642
 12. wintergirl

  Venninne som ser veldig gammel ut

  Samme tenkte jeg. 5 år a! Hva er det? Det syns ikke engang. Nå kan også en på 40 se ut som en 30 åring og en på 30 kan se ut som en på 40. Eller hvordan skal egentlig en på 30 og 40 se ut? Det er veldig individuelt. Men å se ut som man er i begynnelsen av 30- årene , Ts, det er fortatt et ungt utseende.
 13. AnonymBruker

  OxyNorm og OxyContin

  Det er ikke noe man risikerer med mindre man har gått på det i flere måneder. Det er ikke vanlig at man får med seg pakkevis med disse typen smertestillende med seg hjem for flere måneders bruk uten oppfølging fra lege uansett. Forskning viser uansett at norsk helsevesen er alt for restriktiv på å gi smertestillende da de er superredd for at folk skal bli avhengige, så man er ganske trygg selv om det finnes en hel del som dessverre har blitt avhengig av medisiner de har fått eller får, men så er det i mange tilfeller heller ikke særlig med alternativ til opiater hos en del pasienter. Anonymkode: b08a2...be4
 14. kanonballen

  Skal vi danse 2019

  De sa jo rett ut at Sandra får høyere stemme fordi hun danser bra mtp handikap. Og det er en vanskelig nøtt. Før hun har større utfordringer, og hun prøver hardt. Men hun danser ikke bra. Syntes det var ok at dommerne delte seg i to, der to av dem ga reelle poeng, og to ga poeng "for at hun danset med handikap". Ble litt rettferdig. Tror det var planlagt. Men de kan ikke fortsette sånn.
 15. AnonymBruker

  Venninne som ser veldig gammel ut

  Men ikke på f.eks meg om du hadde møtt meg. Kjenner flere andre du aldri ville gjettet på heller. Til og med folk som har gått igjennom masse psykisk stress og har harr dårlige spisevaner kan fint se unge og friske ut. Jrg tror genetikk spiller mye inn, foreldrene ser mest sannsynlig ganske like ut om ikke personen har gått på harde stoffer ol. Anonymkode: cbd2c...c9b
 16. AnonymBruker

  Vennegrupper skolebarn

  Stakkars de som ikke har et så fint hjem, sier jeg bare. Anonymkode: c966d...a84
 17. Nietsoj

  Ikke lov å svare ja eller nei!

  Jeg er veldig dårlig på serier. Jeg så en serie Manchester-City-mål i går. Teller det?
 18. lys brun mønstret kjole fra Cellbes. På tide å ta på nattkjole nå
 19. Nietsoj

  Enten eller.

  Dere skal utforske kreativiteten Mambo eller limbo?
 20. Madame Butterfly

  Regjering med Listhaug i spissen

  Ja, det er ille hvordan Solberg regjeringen har holdt på. Det var en god fremstilling, fordi om man kan sette enda mer på listen. Det er jo nettopp det som er så skrekkelig frustrerende, at de eneste som tydelig uttalt ønsker å begrense den ikke-vestlige innvandringen er et av partiene i den desidert verste regjering på velferdspolitikk i moderne tid. Så kan man jo spørre seg hvorfor disse kuttene kommer nå? Når en ser på innvandrings regnskapet så koster det enormt. Jeg ser alle disse velferdskuttene som skadebegrensning av den feilslåtte innvandringspolitikk vi har hatt.
 21. ...usj...stengt .... så feil på klokka ... feo
 22. Nietsoj

  Jeg har aldri....

  Ikke jeg heller Jeg har aldri spist rekesmørbrød
 23. LiseTV

  Hva har du i glasset i kveld?

  Ble for mye rødvin
 24. Det har faktisk hendt at jeg har tenkt på det. Noen ganger, i dusjen. Hvordan det hadde føltes dersom jeg var kvinne akkurat der og da, å såpe seg inn nedover magen og over venusberget. Trigget mest av nysgjerrighet, og lyst på mus, selvsagt, ikke av et ønske om å være kvinne. Det er deilig nok å såpe inn kuken også, bare så det er sagt.
 25. Nietsoj

  Hva har du på deg?

  selvkomponert pysj
 1. Load more activity

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...