Gå til innhold

Kverula!

  • blogginnlegg
    37
  • kommentarer
    60
  • visninger
    3 785

Helg! :)


Gjest

803 visninger

Så er det helg igjen!Hadde egentlig skikkelig helgefølelse både på onsdag og torsdag jeg - siden jeg har fri på torsdag - og jeg er utrolig glad for at jeg har fått torsdagen fri, det er jo en lek å gå på jobb på fredag etter en fridag! Vite at man bare skal jobbe noen timer før man har fri IGJEN. Passer meg ypperlig!!!Mannen syns ikke no' om det da...tror han irriterer seg litt over at jeg bare jobber 80%...Han om det...Ingen spennende planer for helga - male hus.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

God helg!

Ikke bry deg om at han irriterer seg over det. 80% er da vel SÅ mye bedre enn ingenting og viktigst av alt - DU trives godt med det. Bare la han brumme i vei. ;):klem:

Lenke til kommentar

Ja, du har vel rett...vi har jo snakka mye om det, og jeg har veldig, veldig lyst til at det skal fungere med 80% - det er jo økonomien som bestemmer det, egentlig. Og jeg har sagt at jeg er villig til å ha litt dårligere råd og heller ha en fridag i uka. Det er viktigere for meg å føle at jeg takler hverdagen og at jeg trives enn at jeg har de ekstra hundrelappene på konto hver måned.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...