Gå til innhold
  • blogginnlegg
    43
  • kommentarer
    16
  • visninger
    15 626

Store planer men dårlig gjennomføringsevne...


Made4u

106 visninger

 Del

Har kjøpt meg ny bil, sant ny bil er det jo ikke, for det er en bruktbil. I alle fall, det kjøpet har tømt min konto, noe som ikke gir mye rom for å handle noe spennende akkurat for øyeblikket.

Ok bil jeg har kjøpt meg da, den er bare kjørt 46.000 kilometer og både ser ut som og lukter fortsatt som en ny bil. Jeg både håper og tror at jeg har gjort et godt kjøp, så langt har jeg i alle fall vært veldig fornøyd,

Men altså, jeg nøyer meg absolutt ikke med bilstereoen som er standard i bilen, alt MÅ nødvendigvis byttes ut og spesielt med tanke på at planen er å leve med den bilen i mangfoldige år fremover. Da MÅ bilstereoen oppgraderes, alt fra spiller til høyttalere i dører og ikke minst å installere høyttalere i hattehylla etc. Og så skal bilen lydisoleres bedre, så man nesten ikke hører at døren smeller igjen...

Mye annet jeg også vil investere i til bilen, jeg skal bruke litt penger på det. Men altså, først av alt så skal alt av filtre og olje etc. byttes, dernest skal den behandles for å forebygge rust, så kan stereoanlegget og en del annet bli handlet til bilen. Skal naturlig nok gjøre den koselig å kjøre rundt i, jeg pendler tross alt en time hver dag og den skal brukes på langturer også.

Får starte med det viktigste først, så får det tas litt etter hvert, Har jo andre prosjekter på gang også...

---

De fleste tar opp billån når de handler bil, det har ikke jeg gjort for jeg visste jo at jeg skulle kjøpe meg ny bil, derfor har jeg lagt av penger, altså spart. Så bilen er min i sin helhet, fult nedbetalt, og det er jo nettopp derfor at økonomien er litt stusslig akkurat nå, og at noe må vente litt...

Men nettopp derfor, fordi jeg ikke har lån på bilen, så vil økonomien være bedre fremover. Altså åpner det for å kunne handle mer fremover, det ser jeg frem i mot. :) Regner med at ting vil skje raskt ut over høsten, spesielt nå som det blir en del overtid på jobb og konto fylles opp desto raskere.

Om ikke alt for lenge vil det være en ganske annen kjøreopplevelse enn hva det er i dag, det ser jeg virkelig frem imot. Alt sett en del videoer av hva jeg kan gjøre for å få mer trivsel i bilen...

---

Neste mnd blir det derimot ikke gjort alt for mye, skal jo ha to ukers ferie da og det vil jo bli en betydelig utgiftspost nå som jeg ikke lenger har sparepenger på kontoen. Dessuten er jo målet også å spare litt nå fremover, jeg må jo nødvendigvis ha en bufferkonto i tilfelle noe uforutsett skulle oppstå.

Planen i år var å være med Maryana og Silviu til Romania, de kommer jo derfra og vi har snakket om en slik tur noen år, Korona har satt en stopper for det, kanskje neste år (?). Har feriert med han en uke alle de tre siste årene, og det har vært fine ferier, blir sikkert flere ferier på oss de neste årene også vil jeg anta og en av de må vi få til i Romania.

Men først altså de to ferieukene mine neste mnd., da går turen vestover til Voss, Haugesund, Kvinnherad og Ullensvang, den turen ser jeg frem til og mest av alt for å se venner og familie igjen. Skal også bli deilig med to uker, uten å bli røsket ut av søvnen av vekkerklokken.

---

Angående vekkerklokken så må den på i morgen, og nettopp derfor så må jeg runde av her nå. Må nemlig legge meg til å sove, er både sliten og trøtt nå, men bare en arbeidsdag igjen nå så er det helg. En helg uten planer, det skal bli deilig da i helgen som var hadde jeg jo besøk av Mariann og Trond, noe som var koselig og spesielt sist søndag hvor vi var på Oslo-tur og besøkte Maryana og Silviu (spiste sammen på Restaurant, gikk rundt Sognsvann etc.).

Denne helgen har jeg ingen planer, men vært så mye i det siste at det passer veldig bra nå synes jeg. Så da blir det Netflix og annen hjemmeunderholdning, restitueres best slik når det har vært såpass mye overtid på jobb som det har vært nå, sykdom og ferieavvikling medfører at man må gi litt ekstra innsats... Heldigvis fyller slik opp kontoen raskere!! :) 

God natt og ha en fin helg!!

 Del

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...