Gå til innhold
  • blogginnlegg
    31
  • kommentarer
    16
  • visninger
    12 940

Love is in the air...


Made4u

208 visninger

Da har jeg kjøpt meg enda ett par av IMF Electronics - Reference Standard Professional Monitors MK.IV (Improved).

Har to par av disse nå, hvor det ene paret står i gutte-bua til Per Tommy (det avbildede paret) og det andre paret står her i stua.

Å eie to par slike, jeg har ikke ord for hvor deilig den følelsen er, for de er jo så sjeldne og nå vil jeg ha ett par selv i tilfelle kjeltringer skulle komme på besøk eller dersom huset skulle brenne ned. Planen min er jo å holde dem avskilt, på hver sin lokasjon.

Flere har spurt meg om det, og kommet med forslag som: "Men kan du ikke bare forsikre dem da?" Og jeg må forklare at jo, men det er jo ikke noen løsning. Man får jo tilbake penger dersom noe skulle skje, men hva hjelper det når de er såpass sjeldne som dem er og dersom man ikke får tak i nye...

Vet bare om fem kjente par av disse i Norge, hvor det ene paret jo er ødelagt. Kanskje eier jeg nå halvparten av landets IMF'er av akkurat denne versjonen (?), akkurat det får jeg jo aldri svar på... Men å i det hele tatt ha fått meg ett par til, så jeg nå har to, det er en ubeskrivelig lettelse og en deilig følelse.

393142032_IMFRSPMII.thumb.jpg.9ba70a89198f2f145d882635f3eeb668.jpg

Høyttalerne trengte litt kjærlighet, og det har dem fått, bl.a. møbelolje (de kan nok trenge noen omganger til av det. Men du verden, de skinner nå vesentlig mer enn de gjorde. Dessuten er diskant-dekslene skrudd på igjen, bl.a., resultatet er jo at de ser vesentlig mye bedre ut enn hva dem gjorde. På bildene under her med dekselet av...

429344970_IMFRSPMleft.thumb.jpg.19475a62118dbb5d258196cbd73b9161.jpg

Mitt andre par, det er intet galt med dem, skal inn til en forholdsvis dyr service snart. Tenkte å ta det i Desember, det vil bli årets julegave til meg selv, i alle fall 15.000 kroner vil den koste, De skal få ny finish bl.a,, er i hovedsak det som vil koste penger da det jo er en del jobb, I tillegg må jeg jo bestille nye delefilterkomponenter fra England, paret som står her hjemme skal få de beste forutsetninger for å prestere optimalt.

---

Mulig jeg bytter litt på rekkefølgen, at jeg oppgraderer forforsterker før jul i stedet for (?), men vil jo koste noe nær det samme også det... I så fall får servicen på høyttalerne vente litt lenger, Men en ting er sikkert, og det er at i løpet av neste år så vil jeg være i mål med mitt drømmeanlegg. Hva skal jeg finne på da tro? 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...