Gå til innhold

Norsk bris

  • blogginnlegg
    7
  • kommentarer
    0
  • visninger
    3 424

Hvordan bli kjent på et datingside: praktiske råd


NataShynie

422 visninger

Karantene vil ikke forstyrre  nye bekjentskaper og kommunikasjon!

For andre vår på rad  begynner det med karantene på grunn av koronavirus . Dette betyr at til tross for det varme været, sitter vi mer hjemme og møter færre mennesker i det virkelige liv. Dating og chatting på Internett har blitt en del av vårt daglige liv. Du finner datingsider her.

Nettverket hjelper til med å finne ikke bare venner, men også kjærlighet. Imidlertid har online dating sine egne regler og hemmeligheter. Vi har funnet ut hvordan vi skal møte og kommunisere på riktig måte .

Datingsider versus sosiale nettverk: hva er bedre å velge for dating

Internett, sosiale nettverk, sms, instant messengers, Skype, Zoom har allerede blitt en del av vår eksistens, så du bør ikke dele dating i "ekte" og "virtuell".

"Kvinner og menn som har" kommet "til et datingside er merket som tapere og tapere - det er en slik stereotype, så jeg anbefaler å bruke sosiale nettverk. Dette gjør at du kan beholde noen intriger," sier psykologen.

"Jeg er i sosiale nettverk" betyr: "Jeg er her fordi jeg har mange venner, nyheter, jeg er åpen og vennlig."

80% av deltakerne i sosiale nettverk har i hovedsak samme motiv som på datingsider: å vise seg fram, bli kjent.

Psykologen bemerker et poeng til. For mange gifte menn er det å snakke til et datingside på mange måter en måte å "finne ut fritiden" uten forpliktelse. Derfor sier de at de ikke er gift, de skjuler sitt virkelige navn osv. På det sosiale nettverket er sannsynligheten for at du vil støte på feil person mye lavere enn det han hevder å være.

Hvorfor sosiale nettverk er praktisk for kommunikasjon og online dating

På det sosiale nettverket er alt fullt synlig - hvem er venner, hvem er ved siden av dem på fotografier, hvilke hendelser en person deltar på, hva han skrev i innlegg for et år eller to siden. Du ser arbeidsstedet, studiet av personen du er interessert i.

"På datingsider diskuteres et potensielt forhold som en slags kontrakt, begynner umiddelbart å finne ut hvem som skylder hva til hvem, romantikken og stilen som er så viktig i begynnelsen av datingen går tapt," sier psykologen.

Dating på et sosialt nettverk innebærer at dere er interessert i hverandre for noe annet enn sex.

I sosiale nettverk kan du ta en hyggelig prat om dette og det, diskutere forholdene til felles venner, og du vil ikke spørre spenstig: "Hva forventer du av dating?" og "Hva er målene dine?"

Gå fra virtuelle til virkelige liv

Psykologen minner om at karantene snart slutter, så du bør ikke feste alt ditt håp på datingsider og sosiale nettverk. Smil til menneskene du liker på gaten og på kafeer, gå til arrangementer, spill sport, reise alene, og dette vil gi mange sjanser til å finne din halvdel.

"Og hold oversikt over hvor mye tid du bruker på Internett. Hvis det er mer enn en halvtime om dagen, er det på tide å slå alarm, ellers risikerer du å leve livet ditt med en datamaskin og ikke med en du er glad i," råder eksperten. .

Men karantenen er ikke avsluttet ennå, noe som betyr at kommunikasjon og bekjente på Internett er på toppen av populariteten. Hvordan gjøre det riktig for å møte en interessant person - det vil vi finne ut mer om.

Hvordan bli kjent og kommunisere på Internett: 5 regler

1. Rydd opp siden din

Siden din på sosiale nettverk eller på et datingside bør ikke være tom, men ikke overbelastet med forskjellig informasjon, bilder og alle slags reposts. Husk at dette er "ansiktet" ditt, som kan fortelle mye om deg. På samme tid, ikke prøv å blinde et ideelt bilde - vær deg selv.

2. Sett et vakkert bilde på profilbildet ditt

Profilbilder er viktige, men avataren din er det første alle tar hensyn til. Under ingen omstendigheter sette katter eller bilder av kjendiser - dette er den verste avgjørelsen. Avataren skal være din nåværende, ikke et fire år gammelt bilde hvor du kan se ansiktet ditt.

Ifølge statistikk anser kvinner mannlige profilbilder mer attraktive, og menn - et kvinnelig ansikt i full ansikt.

3. "Først som" -regelen

Hvis du vil tiltrekke deg oppmerksomheten til en person du liker, kan du like ham under bildet du liker. Dessuten fungerer denne regelen for både jenter og gutter.

Men ikke glem følelsen av proporsjon - du bør ikke like alt. Og hvis det ikke er noe svar, vent minst en dag. Og så kan du legge igjen en kommentar under innlegget.

4. Vær diskret og vennlig

Når kommunikasjonen har begynt, prøv å oppføre deg naturlig - ikke overveld personen med spørsmål og historier, men prøv heller ikke å være for tilbakeholden og kald. Under kommunikasjonen kan dere bli litt kjent, hvis selvfølgelig objektet av ønsket også viser interesse for vanlig kommunikasjon.

5. Oversett virtuell kommunikasjon til ekte

Karantene er ikke for alltid, det vil snart slutte, og dessuten er det en mulighet til å møtes selv nå. Derfor, hvis du liker å kommunisere med en person, har du lignende verdier og ønsker, overfør kommunikasjonen din fra virtuell til virkelighet. Mest sannsynlig vil følelsen av å kommunisere i livet skille seg fra å kommunisere på Internett, men hvis dette fortsatt er din person, vil alt vise seg bra.

Til tross for karantene fortsetter vi å være aktive fotgjengere og syklister, så det er viktig å følge reglene. Hvis du selvfølgelig ikke vil dele med en viss sum penger.


 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...