Gå til innhold
  • blogginnlegg
    31
  • kommentarer
    16
  • visninger
    12 956

Så var det neste drøm da...


Made4u

299 visninger

Enn så lenge må jeg leve med at Rotel RP-3000 står på topphyllen i racket, intet ondt om den altså da det er en meget god og ikke minst fin platespiller. Men skal ikke nekte for at drømmer om å ha ett smykke av en platespiller på topp i racket, det koster derimot. drømme-spilleren min har en prislapp på mer enn 100.000 kroner og så mye er jeg ikke villig til å betale for en platespiller.

Tenker at med et budsjett på pluss/minus 25.000 så vil jeg få en spennende spiller, vell og merke om jeg handler på bruktmarkedet, det finnes mange både gode og fine spillere der ute, En budsjett-spiller i så måte Michell Gyrodec, de ligger rundt 20-30.000 brukt (avhenger av hvilken arm de har) og spillerne faller i smak estetisk hos meg i alle fall.

Michell Gyrodec

 gyro2.jpg.9ff24ab90900c2ea6e1336bab557867d.jpg

gyro3.jpg.565ec5baffefbb582c074e587ee17440.jpg

Nå er de ikke like fine som noen av Transrotor sine spillere, men sistnevnte er jo såpass dyre (selv brukt) at jeg ikke er sprø nok til å kjøpe noe slik. Noen av deres spillere kan sees på følgende link: Noen av de fineste platespillerne som er laget

Det kan jo også bli en helt annen spiller, det finnes mange nydelige platespillere der ute (også med mer tradisjonelt utseende), og jeg kan ikke se nok frem til å hente et smykke av en platespiller som også spiller vidunderlig i hus.

Og jeg som trodde at jeg skulle slå meg litt til ro i tilfredshet med det jeg alt har nå... Varte ikke lenge før jeg startet å tenke på nye investeringer til anlegget. Jeg har forøvrig fått andre planer også nå, så går spennende tider i møte. Kanskje kommer jeg til å realisere dette snarlig?

I så fall trenger jeg en god Riaa-forsterker og en spennende MC pickup også, men begge deler får jeg jo for under 10.000 kroner, så det er ikke for dyrt. Blir spennende å se hva jeg får i hus i løpet av året, for ikke å snakke om i løpet av de kommende årene... Jeg leker jo med tanken på å kjøpe ett par nye Falcon Acoustics høyttalere også når de kommer, hva prisen blir for dem aner jeg ikke enda da de skulle vært lansert i Mars/April men det ser ut til å være utsatt.

Falcon Acoustics IMF200

IMF200_PreRelease_Banner.jpg.3ae1ec33baab5912f400b1527788395b.jpg

35.000 til 50.000 kroner paret er vel et greit anslag for hva de vil koste, de vil selges som byggesett så man må skru dem sammen selv, kabinettene er bygget i Italia og elementer og komponenter er laget i England. Ferdig bygget og skrudd sammen vil nok prisen bli høyere, Kjøper jeg dem vil jeg sitte med hele fire par glimrende høyttalere, men ingen par vil true Reference Standard'ene sin plass i stuen her. Kjøper jeg disse så vil de bli lånt ut eller skal stå på kottet her.

Ellers leker jeg jo fortsatt med tanken om å kjøpe Rotel RCD-1572, flaggskip-spilleren til Rotel. I så fall får jeg skilt TV- og Musikk-anlegget (ikke at jeg trenger det altså, da hovedanlegget kan fungere til begge deler). I så fall vil jeg kjøpe meg en Marantz-forsterker i samme design som Marantz UD-7007 og kjøre med to oppsett i stuen, et oppsett for musikklytting og ett oppsett for alt annet. Det er en ok plan, synes jeg, ikke minst også en spennende plan. Da blir det heller ikke så tomt i TV-benken som det er nå...

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...