Gå til innhold
  • blogginnlegg
    57
  • kommentarer
    16
  • visninger
    2 235

Lykke...


Made4u

103 visninger

Nå er Rotel RB-1590 endelig på plass i racket, sammen med Rotel RC-1572 utgjør de en forsterker på smått spinnville 45,7 kilo, det vil si at jeg nå har et monster av en forsterker. Samlet har de kostet meg 25.000 kroner, kjøpt pent brukt begge to og de er jo ikke mer enn to år gamle. Ny-prisen er jo like under 44.000 kroner så jeg er fornøyd med å ha betalt "bare" 25.000 kroner for mine.

Mangler bare Rotel RCD-1572 nå, så er anlegget komplett slik jeg ønsker at det skal bli. Den kommer nok i hus i løpet av året vil jeg anta, sammen med nye høyder i Solid Tech racket mitt som har høyeste prioritet å anskaffe nå.

Har aldri eid en så spinnvill forsterker som dette, selv om den jeg hadde var i samme kategori. Per Tommy har for øvrig overtatt den, så nå har han et vilt forsterkersett også han siden han også har kjøpt seg en Rotel RC-1572, altså har han det samme oppsettet jeg tidligere hadde før jeg hentet min nye effekt-forsterker. Men i hans tilfelle, med mer lettdrevne høyttalere som spiller på færre kvaderat, så blir det litt overkill... Men du verden, det er en herlig følelse å eie noe så vannvittig, og den følelsen tror jeg også at han føler på, jeg er i alle fall en stolt eier.

I morgen får jeg besøk her, en kar som kommer fra Trondheim og som deler min interesse skal komme og lytte til anlegget her, fortrinnsvis høyttalerne mine. Det blir spennende, og jeg håper og tror han vil bli sjokkert av dem og synes at de spiller vidunderlig, det synes jeg jo i alle fall selv så jeg kan ikke tro at han vil synes annet. Men gjenstår å se i morgen nå da, jeg håper i alle fall han vil synes at det var verdt å ta turen hit.

Skal koble anlegget opp mot den nye effekt-forsterkeren senere i dag, og om møblere litt i rackene mine da nå er alt bare et salig rot. Hvordan jeg skal rigge anlegget er derimot ikke avklart enda, uten nok hyller i racket så er jo det en problemstilling jeg gjerne skulle ha vært foruten. Men får vente med dette til i kveld, for jeg har i grunn nok å gjøre i dag og før den tid...

Tenkte jeg skulle starte med å rydde og vaske litt her, før jeg må ta turen ned på butikken og handle, dernest skal jeg lage meg middag etc., og så må jeg klargjøre hvilken musikk som skal spilles i morgen (denne må legges inn på minnepinnen). Blir ikke koblet opp og spilt på det lydmessig beste mediet i morgen, altså platespilleren, jeg skal vente med å bruke den inntil jeg får nye hyller i racket og jeg praktisk finner en fast plass til platespilleren.

Hiver meg i gang med dagens gjøremål nå, og ønsker dere som titter innom her en fortsatt god dag. 

1616370183542.thumb.JPEG.ec4dc799bb3e8a06b3878bc638710eb1.JPEG1616370183542.thumb.JPEG.ec4dc799bb3e8a06b3878bc638710eb1.JPEG

 

Endret av Made4u

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...