Gå til innhold
  • blogginnlegg
    57
  • kommentarer
    16
  • visninger
    2 235

Helt i hundre...


Made4u

100 visninger

15-serien til Rotel er rett og slett spinnvill, selv elsker jeg den. Sprøere produkter enn dette ser jeg ingen grunn til at noen skal skulle trenge å kjøpe, det finnes selvfølgelig mer vellydende produkter der ute, dog koster det deretter. Er jo kostbart dette også, men er ved disse produktene jeg selv har valgt å sette grensen for egen del, ser ingen grunn til å strekke det lenger enn dette fordi det ville medføre at det ville kostet mer enn det smaker.

15-serie produktene jeg vil ende med er vellydende produkter i utmerket kvalitet og med ganske så sprø ytelser og tekniske spesifikasjoner, produktene har i tillegg et design som faller i smak hos meg. Endelig har IMF Electronics høyttalerne mine fått elektronikk de fortjener og som får "det beste" ut av dem...  :)

Tilfredsheten jeg nå føler, den kan vanskelig beskrives. Det er på mange måter en guttedrøm som går i oppfyllelse med dette, veien hit har vært lang men nå føler jeg på mange måter at jeg er ved veis ende da jeg ikke har mer å drømme om... Nå skal det bare nytes musikk her!!

Skal noe byttes nå, så er det at det med tid og stunder skal komme en ny platespiller i hus, den skal bli selve kronen på verket om jeg skal uttrykke det slik. Det skal bli et smykke som skal komme på øverste hylle. Men altså, akkurat det har jeg det ikke travelt med og den vil ikke komme i hus med det første da akkurat nå er tilfredsheten alt for stor.

Rotel RCD-1572

rcd1572.thumb.jpg.456ac73523463e1d3d5ed13e03942db1.jpg

Rotel RC-1572

rcd1572.thumb.jpg.ba1b99fb7390db1ab66112a8ce6ea81b.jpg

Rotel RB-1590

791007857_RotelRB1590.thumb.jpg.51b4902a26f19d439748fd0fa12d14f5.jpg

Foreløpig skal Rotel RP-3000 stå på toppen i racket. Må bare handle to hyller og fire ben til (samt litt tilbehør), Første plan etter at racket er komplett er at den glimrende Marantz UD-7007 skal selges og RCD-1572 skal få erstatte den. Akkurat det har ikke all verdens hast, til det er Marantz'en for god og kanskje også bedre enn Rotel'en som skal erstatte den? Eventuelt vil jeg beholde begge to? Et bytte er jo fortrinnsvis av estetiske grunner...

Jeg er altså snart i mål, nå skjer ting med stormskritt og tidligere enn hva jeg så for meg at det skulle skje. Jeg tenkte jo å avvente litt til jeg får igjen på skatten (ja jeg kommer til å få igjen på skatten) og til feriepengene kommer, og så tenkte jeg jo at jeg skulle spare litt penger fremover. Men pytt, sparing får vente og komme senere, man lever bare en gang. Dessuten går økonomien uansett bra her. så hvorfor vente på planer som uansett skal realiseres? Man skal og må unne seg det gleder som skaper entusiasme...

Og akkurat nå kan jeg vanskelig bli mer giret enn hva jeg er...  ;) 

---

Blir laaang kjøretur for å hente effekt-forsterkeren i morgen, nesten 900 kilometer er mer enn et lite steinkast. Akkurat det gleder jeg meg ikke like mye til, men skal få en fin tur håper jeg. Men før den tid blir det en kortere kjøretur, skal opp til Per Tommy i kveld og ser frem imot det. I går var jeg til Oslo, restaurant-besøk sammen med Silviu og å besøke han etterpå, det var veldig trivelig. Ble altså mer hektisk enn hva jeg så for meg at det skulle bli denne ferieuken her. Men skal ha rolige dager hjemme når jeg er tilbake fra turen i morgen.

Runder av her nå, for nå skal jeg ta en kjøretur for å handle mat. Blir trolig take-away mat fra kinarestauranten i dag, en stund siden jeg spiste asiatisk mat nå.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...