Gå til innhold
  • blogginnlegg
    57
  • kommentarer
    16
  • visninger
    2 236

En spennende tid...


Made4u

78 visninger

Fått tilslaget på en Rotel RB-1590 effekt-forsterker, som matcher min Rotel RB-1572 kontroll-forsterker, så nå blir RB-1090 byttet ut, stilmessig og praktisk så vil det være et greit bytte. Får den for 20.000 kroner brukt, og det er en ok pris, bare kjedelig at jeg må kjøre 880 kilometer for å hente den (tur/retur distanse). Men har ferie denne uken, så skal sette meg i bilen og kjøre og hente den allerede i morgen.

Her er den:

130373229_RotelRB1590.thumb.jpg.2719f6a7c3f30d55e342124d28f920be.jpg

Med sine 38 kilo så er den jo et monster, om man legger til vekten av kontrollforsterkeren så vil de totalt veie 45 kilo med forsterkerkraft og det bør være mer enn nok strømreserver... Nå gleder jeg meg til å få den i hus!!

---

Ellers har jeg jo kjøpt meg noen IMF Electronics Studio TLS 50 høyttalere siden sist, ikke noen små greier det heller for å si det forsiktig. Så nå sitter jeg snart her med hele tre par høyttalere, for jeg skal nemlig kjøpe tilbake TDL Studio 3 høyttalerne jeg solgte til en kar i Trondheim en gang i høst. De kommer tilbake hit til helgen, jeg ser frem imot det også... TDL'ene og de minste IMF'ene skal derimot lånes ut begge parene, til henholdsvis Silviu og Per Tommy, og kanskje stå litt her også ene eller begge parene (hvordan det blir får fremtiden vite)... Jeg skal i alle fall være stolt eier av alle de tre parene, som alle er spesielle på hver sin måte... Reference Standardene skal derimot være mine hovedhøyttalere og dem som skal spilles på og stå her fast, de skal IKKE ut av stuen her i alle fall.

Spennende tider nå, og nå MÅ jeg nødvendigvis bytte ut den glimrende Marantz UD-7007 med en Rotel RCD-1572 CD-spiller, mest av estetiske og praktiske grunner. Men altså, det siste får vente litt for denne uken kommer jeg til å bruke litt penger så får roe det ned litt noen mnd. nå...

Må også få fortgang i kjøp av rack nå, planen blir å i sommer kjøpe to hyller til (kommer på ca 9000 kroner, 10.000 dersom jeg tar med underlag for spikes'ene, og det må jeg jo ha)... Når alt det er i hus, ja da er jeg i grunn nær sagt i mål med selve drømme-anlegget.

TDL'ene som kommer i retur på følgende bilde, riktignok et demo-bilde.

1628700153_tdlstudio3.thumb.jpg.d4de043b1ddb190dcf34b58a76afb9d2.jpg

Fader for en spennende tid dette er, nå ser jeg virkelig frem til Påske og skal jo ha noe mer ferie i vår. Kommer en del andre fridager fremover, så da blir det hjemme-dager med anlegget her.

Til høsten blir det derimot ferie sammen med Silviu, vi er alt i ferd med å planlegge den. Blir dessverre ingen utenlandstur i år grunnet korona-situasjonen, men neste år går turen til Romania for oss (om korona-situasjonen tillater det, men det får man tro når vaksinering nå snart står for tur for nær sagt samtlige).

Litt ekstatisk og full av energi nå, fader hvor spennende dette her er... :) 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...