Gå til innhold

Han du en gang elsket


Rhodiola

242 visninger

En dag ser du på han du en gang elsket, han som en gang var ditt alt og han som en gang så på deg med samme grunnleggende prinsipp som du sto for når du så han inn i øynene, loooove honey.

Så en dag er alt på hodet, du ser nesten ikke inn i øynene hans i det hele tatt, og når du gjør det ser du ingenting annet enn ett dødt blikk som for ikke så lenge siden var fulle av spørsmål. Nå har han gitt seg fordi han har etter en god del tid innsett at du ikke elsker ham.

En ting han kan ta fra sin opplevelse med deg er og ikke slippe noen for langt inn, og ikke legge sin tillit i noen for mye og kanskje til slutt; og ikke elske noen igjen.

Jeg var deg i mange år, og helt ærlig jeg er der enda. Jeg skulle gitt min sjel til den som kunne fikse det, fikse det ved å snu det tilbake på hodet og la meg glemme alle ordene, alle handlingene og alt det vonde det her mennesket har kastet mot meg pga. alt det trykket jeg har forårsaket i ham. Jeg drømmer og jobber fremdeles for at den lykkelige enden vi begge hadde i sikte fremdeles kan bringes tilbake, men med all sannsynlighet så er det vel over for alltid.

Flere tanker jeg kaster ifra meg i natten, klokken er 04:00 og ut skal det. For hva det nå er verdt, kan en eller annen sjel der ute føle seg forstått med tekstene mine.

Rhodiola er det botaniske navnet på rosenrot.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...